Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire tartjátok korrektnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok korrektnek, hogy valaki leszervez veletek egy fix randit konkrét hellyel idővel, majd téged lemond, azért, hogy elmenjen ugyanakkor mással?

Figyelt kérdés
Oké, hogy megteheti. Nincs elszámolnivalója, de akkoris. Meg minek hív egyáltalán, ha nem biztos magában?

2020. aug. 1. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Ilyet senki, senkivel nem tehet meg. Azonnal vágd ki. Nem tűrnék meg ilyen embert a környezetemben sem.Sem. De nem is tettem ilyet senkivel.

Miért nem szűröd az embereket akikkel szóba állsz?

2020. aug. 1. 20:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát megszűrtem. De attól még ezt tette. Nem vallotta be, de rájöttem. Nem volt nehéz, abból, hogy hirtelen hűvös lett velem. Viszont amikor ráolvastam, hallgatott, ergo beismerte
2020. aug. 1. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
2 Fenéket szűrted.
2020. aug. 1. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nézd a dolgok jó oldalát. Örülj, hogy időben megszabadultál egy gyáva, gerinctelen "embertől", másrészt legalább szólt neked előtte. Nekem volt már részem olyanban, hogy a 2. randira nem jött el a csaj, persze nem szólt előre, nem is tudtam őt elérni telefonon, aztán meg jól meg is sértett a szavaival, amiket nekem írt.
2020. aug. 1. 20:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem szólt. Ha nem írok rá, hogy mi lesz szimplán nem jön el
2020. aug. 1. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
Semennyire, de ez van. Ne játszd a játékot, ha nem bírod a vereséget.
2020. aug. 1. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja... Hát akkor még inkább örülj annak, hogy megszabadultál tőle. Engem az a bizonyos csaj még előző nap is hitegetett, beszéltük, hogy akkor reggel találkozunk, én meg elutaztam. Amúgy meg nem igaz, hogy ilyen esetben nincs elszámolnivalója a másiknak, hiszen az érzelmeiddel játszik, másrészt meg akár csak emberiességi szempontból is tisztességesebb előtte elmondani, hogy bocs, de mégsem fog működni. Aki még arra is képtelen, hogy írjon neked, az a legalja. Még csak a szemedbe sem kellene néznie, pár mondatot le tudna írni. Akinek még ez sem megy, azt nem kell sajnálnod.
2020. aug. 1. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Itt nincsenek játékszabályok, illetve mindenki a sajátjait alkalmazza. Egy visszautasítás nem halálos itélet. Éretlen vagy még a kapcsolatokhoz, ha ezzel idefutsz irkálni.
2021. aug. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!