Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben, a saját lelki nyugalmam érdekében Meg kérdezzem ? N26
Próbálom röviden leiirni a történetét.
Többször járkáltam egy kávézóba, ahol megtetszett az egyik felszolgalo. Semmit nem tudtam róla, de szerettem volna valahogy jelezni, hogy tetszik nekem. Így szemezgettem vele, illetve a tobbedik alkalom után (tudom, hogy most ebbe majd sokan belekotnek, de szerintem nem ez lesz a lényeg) adtam neki egy óvatos puszit borravalóként. Akkor bejeloltuk egymást facebookon. De ekkor láttam, hogy van barátnője, így nyilván nem irkaltam neki stb. Ez után egyszer csak meghívott a koncertjére, minden előzetes dolog nélkül. Furanak találtam, dehat oké, visszaigazoltam facebookon, hogy talán. Előtte két nappal elmentem meginni egy teát. Akkor odaszaladt hozzám beszélgetni, és megkerdezte, hogy akkor számíthat e rám à koncerten. Mondtam hogy jo, hát akkor igen. Ug éreztem, hogy van köztünk valami, ezért kíváncsi voltam.
El is mentem a koncertre, viszont oda is úgy jött, hogy a barátnőjét csokolgatta.
En azt nem értem ebben a történetben, hogy miért kellett ezt így intézni. Gondolom, ezzel akarta jelezni, hogy rám semmi szükség, de nem lett volna egyszerubb ezt fair módon közölni velem? Amikor en közeledtem felé, az őszinte volt és nem aljas szándékkal. Tehát simán csak nem értem a helyzetet. Természetesen miután láttam őket, szép csendben leléptem.
Szerintem felesleges volt ezt a helyzetet ennyire tul bonyolítania, nem.? Azért rskerdeznek, hogy mit akart ezzel elérni, mert szerintem ez egy nagyon gyerekes viselkedés.
hányinger kis rbanc vagy, de ez már ott kiderült, hogy felszolgálókat puszilgatsz a munkájuk közben, a történet további része csak megerősített ebben :D
bár ő sem lesz tőled sokkal különb, ha meghúz 1x-2x (mert max annyira leszel jó neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!