Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség, ha egy 16 éves szűzlány még csak egy pár hete jár a fiúvval és már lefekszik vele?
Ha már a kérdésben a "csináltam" van, akkor nem szűz. :)
Szerintem nem csináltál hülyeséget, majd az utánam szólók megköveznek érte.
Hülyeséget akkor csináltál, ha te nem akartad vagy nem voltál biztos benne, hogy az neked most kell.
Én 2 hetet bírtam várni, mikor szerelmes lettem a fiúba, igaz, idősebb voltam nálad picit, de tudtam, hogy ő is és a nagy alkalom is most jött el.
Tizenévesen kezd az ember tapasztalatot gyűjteni, s ritka példa az, aki az első választottjával marad.
Persze a kérdésfeltevése az bizonytalanságra utal.
Az pedig hidd el, nem igazán fontos, hogy mi mit gondolunk, az a fontos, hogy te hogy ÉRZED!!!
Remélem hasznodra voltam :)
Hát ez azért meggondolandó. Én is így voltam annakidején. A srác a nagy esemény után bejelentette, hogy ő is szűz volt, és csak ezért keresett tapasztalatlan lányt magának. Utána rövid idő múlva megfeneklett a kapcsolatunk és a srác szépen kisétált az életemből....
Akkor kicsit összetörtem és becsapottnak éreztem magam. Azóta feldolgoztam magamban és úgy döntöttem, már nem számít.
Szívből kívánom, te ne járj így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!