Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, tenyleg fontosabb nektek az onbizalom, mint hogy hogyan nez ki a ferfi?
Az önbizalom nálam pl döntő erejű. Ha nincs, soha nem lesz férfi a szememben az illető. Viszont hiába van egészséges önbizalma valakinek, akinek taszít a külseje.
Volt egy srác még középiskolában. Nagyon jó teste volt mert vizilabdázott, viszont a feje számomra taszító volt, a stílusától meg a hátamon felált a szőr. A mai napig szinte undor kap el ha rá gondolok mint férfi. Ennek ellenére voltak barátnői.
Azért hoztam őt példának, mert neki is volt önbizalma. Ennek ellenére se a külseje, se a jelleme nem lett vonzó.
Azt mondanám, az önbizalom számomra olyan mint a fűszer a levesbe. Nélküle eleve ehetetlen a leves, de azért kicsit kevés ha csak az van benne.
És önbizalom terén is át lehet esni a paci túloldalára. Ilyet is ismertem. Az is taszító, ha valaki tényleg a semmire veri a mellét és mindenben jobbnak és okosabbnak hiszi magát mindenkinél.
Tehát ez megint nem olyan egyszerű kérdés. Csak a külső, vagy csak az önbizalom, vagy csak a kedvesség stb. önmagában kb semmit nem ér.
Az pedig ember függő, kinek milyen arányban fontos egy-egy jellemző megléte.
A legfontosabb, hogy mi van az önbizalom mögött, és hogyan definiálod az önbizalmat. Igen, nagyon vonzó, ha van, de ne ilyen beképzelt önimádat legyen, mert az nem egészséges önbizalom. Másodsorban: legyen mögötte valami. Legyen értelmes, művelt, kulturált és érdekes ember. És akkor nem baj, ha ezt tudja magáról, sőt.
De ha valakinek csak a külseje miatt van önbizalma, az engem sosem érdekelt. Az ilyen bájgúnárok nem kellenek. Tehát számomra vonzó az önbizalom, de belső értékekkel megtámogatva, illetve azokra vonatkozóan. Az átlagos külső bőven megfelel.
Elméletileg igazad van.
Gyakorlatilag meg nem nagyon fordul elő ez a felállás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!