Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A füvezés is ugyanolyan függőség, mint más drog? Sose leszek neki fontosabb nála?
Nekem mindig kizáró ok volt az ilyesmi. A lerészegedés is.
Na meg bármennyire is sokan használják, akkor is Kábítószerről van szó.
Legtöbb függő ezt szokta mondani, hogyha akarja, bármikor leteszi.
Kérd meg, hogy csak 1 hónapig ne szívjon, ha tényleg le tudja tenni, akkor nem függő, ha kifogásokat keres, nem terveznék vele hosszan, mert rengeteg konfliktusotok lesz belőle (hiszen téged ez zavar).
Sajnos tényleg nem ismerik el, hogy függők. Volt egy ismerődőm akit eléggé tönkretett a fű. Plusz valószínűbb, hogy idővel más, erősebb drogokat is kiprobálnak. Általában azok az egyének védik őket akik szintén élnek vele.
Kérdésre válaszolva, szerintem hagyd a srácot. Sokan vannak mások is akik normálissak, kedvesek, odafigyelnek a párjukra alkohol, drog vagy más függőség nélkül.
A leírást nem olvastam el, csak a kérdést.
Merem állítani, hogy az exem teljes szívéből szeretett, talán a világon engem szeretett a legjobban.
Rögtön a fű után! Mindig közénk állt ez és nem zavarta. Szerintem nem evett volna egy hétig, ha a kapcsolatunk azon múlik, de erről mégse mondott le.
Ez van.. nem szabad erre éveket pazarolni, nagyon bánom már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!