Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A belső, vagy a külső a fontosabb vajon?
Felnőtt nő vagy? Ha igen, eltudod dönteni.
Ha nem akkor ez a kategória nem neked való.
Nem lehet működőképes.
Aki nem tetszik, de egyébként nagyon szimpatikus, azokból lesznek a baráti barátok. (Nem kell mindenáron dugni!)
Volt hogy én is olyan férfival szimpatizáltam így, hogy a belsője szimpi több dologban, de külsőre nem annyira, legfeljebb kicsit, legalábbis vonzalmi szinten. 100 kiló feletti kövér, bár nem szoktam a kövéreket elítélni. Ennek ellenére bejött vonzalmilag is. Bár addigra már több éve ismertük egymást, főleg netről. Ám ő nem vonzósott úgy hozzám.
Hidd el kérdező, hogy sokan megérdemelnek esélyt, főleg ha belsőre szimpi az adott illető. A külső az idő múlásával változhat is, ahogy egyre idősebbek leszünk, ezt is el kell fogadni. A belső a fontos, mert az tartja össze az embereket.
A kérdés az, hogy vonzódsz hozzá? Mit érzel iránta?
Én személyszerint nem várom el, hogy olyan pasim legyen, mint akit elképzelek magamnak s ideál külsőre, amíg úgy érzem, hogy vonzódok hozzá! Akihez nem vonzódok, azzal nincs mit kezdeni.
Voltam ilyen helyzetben, külsőre nem voltam elragadtatva, de esélyt adtam valakinek, mert érdekes embernek tűnt. Aztán egyrészt rájöttem, hogy nem vonzódom hozzá, másrészt a személyiségéből is kicsit kiábrándultam, ahogy jobban megismertem, mert önbizalomhiányos volt eléggé szegény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!