Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek nőként?
Legyél beszédes és mosolygós, a többi adni fogja magát, ha tetszel neki.
Egy példa: megkérdezed, hogy mit csinált a hétvégén, majd visszakérdez, te elmeséled, hogy az egyik barátnőddel kávézni voltatok, és ilyen rossz kávét még életedben nem ittál, bár igazán jó kávézóra még nem is akadtál a városban... egy ilyen magas labdát csak az nem fog leütni, aki nem akar tőled semmit.
2-es vagyok. Félreértettem akkor, azt hittem, hogy a vérplazma adást az az orvos felügyeli, kitöltenek együtt valami nyomtatványt is, ilyesmi... hát így tényleg nehezebb.
Szerintem ha a szemébe nézel és elmosolyodsz, azzal nagyon nem lehet mellélőni :) Illetve ott van a happn nevű alkalmazás, azt pont az ilyen esetekre találták ki.
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy neked mi a tipped: remélem, nem akarsz rosszullétet színlelni, vagy ilyesmi :D
Nekünk egyszer volt egy olyan sztori mikor kolisok voltunk h az egyik csaj ejjel hosszú idő utan se akarta abbahagyni a csuklast a szobaban. Igy elkisertuk azbugyeletre ahol rezidens fiatal doki volt es furcsan nezett ránk,kerdezgettte honnan jövünk,total azt hitte "akarunk valamit" ejszaka.:D
Jot rohogtunk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!