Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok az alábbi férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi férfi kommunikációs stílusáról?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete beszélgetek egy 33 éves férfival. Közös ismerősön keresztül ismertük meg egymást egy rendezvényen.

Azóta egyszer találkoztunk kettesben, ami tök jól sikerült.

Viszont a netes kommunikációja... kb harapófogóval kell bármi beszélgetést kihúzni belőle. Majd van hogy fél napig se híre se hamva. A találkozó után lelkesen írt, amikor hazaértünk, azt megint semmi.

Kivéve, amikor elkezdi ecsetelni, hogy mennyire jól nézek ki és, hogy mennyire be van indulva rám. Akkor bezzeg kilométeres monológok.

Élőben meg normálisan viselkedett, nem mint valami perverz, tolakodó állat. Kb mintha több személyisége lenne.

Nem viselkedtem elutasítóan, jeleztem szóbam is, hogy nyitott vagyok újabb találkozóra. De ez, hogy másról nem bír beszélni, mint a szexről, holott élőben meg lehetett mindenről normálisan, totál gáznak találom.

Szerintem felejtős az egész, de kíváncsi lennék a külsős véleményekre.

28N

2020. júl. 25. 21:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
6-os, meg fogsz lepődni, de nem adta meg a számát, holott felajánlottam hogy telefonáljunk, ha neki inkább az válik be az írás helyett. Már én kérdeztem 2x,hogy akkor találkozzunk sűrűbben élőben, ha nem neten szeret beszélgetni. Én megpróbáltam mindent, lassan én udvarlok itt neki. Nem derogál elhívni valakit, ennyire nem vagyok Csipkerózsika.
2020. júl. 25. 22:52
 12/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
34%
#10: Hallod, tudod mi a gáz ezzel? Hogy nem vagy képes nőiesen és frappánsan lereagálni azt az ellentmondásosságot, amit közvetít feléd, hanem itt hisztizel. Számára rokonszenves nőként simán le tudnád törni a szarvát, ha talpraesett, rafinált nő lennél. Így csak egy hisztis kislány képét mutatod itt, na meg felé is, bazze', 28 évesen.
2020. júl. 25. 22:56
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

11

Tényleg a "foltod":)) Foglalkoztál olyannal, aki nem ad telefonos elérhetőséget csak chatet...lehet maradi vagyok, de telszámcsere nélkül el se indulok+beszélgetést fojtatva előtte:D

Mármint felhívni, nem elhívni vagy azt is bevállalod..már;))

2020. júl. 25. 22:57
 14/19 A kérdező kommentje:

13 tudod mit, igazad van, innentől telefonszám nélkül én sem megyek bele semmibe, köszi, de tényleg.

12 én lereagáltam neki, kb 1-1,5 órája, mondta, hogy jogos a kérésem. Ha jelentkezik, jelentkezik, ha nem, nem.

2020. júl. 25. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:
46%

14

Azt jól teszed, ha elvárod a minimális adatot a másikról, mint telszám s beszélgetés vele tali előtt:)

Vajon a vezetéknevét elárulta, ha már itt járunk..., de maradjon titkod;)

2020. júl. 25. 23:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a mai napig is érthetetlen egy kapcsolat elején, hogy valamelyik fél megsértődik, mert a másik mondjuk fél napig nem ír rá. Nekem volt egyszer, hogy egy társkeresőn egy nő megsértődött és otthagyott, mert az első levelére két nap után válaszoltam csupán. Vannak elfoglalt emberek is, akiknek millió más dolguk van, s nem tölti ki minden idejüket a társkeresés vagy a kezdeti kapcsolatépítés. Ettől még válhat valaki fontossá, de ennek a kialakulásához idő kell. Ha már elmélyült a kapcsolat, akkor persze fontossá válik a másik, de addig türelemre van szükség. Ezt kellene megérteni.

Mindettől függetlenül aki ennyire alpári szövegeket ír, attól szerintem menekülni kell, mert a viselkedéskultúrája primitív és az érzelmi intelligenciája alacsony.

2020. júl. 25. 23:06
 17/19 A kérdező kommentje:

17-es, oké, a türelem dolgon akkor dolgozni fogok :)

Nem vártam el sosem, hogy 10 percenként írogassanak, de gondoltam talán, ha már ő kezdeményezett anno, akkor talán napi 5-10 perc osztatlan figyelem nem irracionális kérés. Ami nem arról szól, hogy neki milyen kemény a farka, hanem, hogy ő ki meg én ki vagyok, mint ember és normálisan megismerkedni.

Ennél lejjebb nem tudok adni az igényemből.

2020. júl. 25. 23:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

18

Az üzenetnek nincs időkorlátja válaszadásra;)

Ezt meg kell tanulni.Választ vársz? Hívd fel telefonon szóban;)

Aztán meg, tök személytelen az egész pötyögés...

2020. júl. 25. 23:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
#18: Ami neked természetes, az lehet, hogy másnak egyáltalán nem az. Én ha a legjobb barátomnak írok, ha nem sürgős az üzenetem tartalma, akkor lehet, hogy csak 3 nap múlva válaszol. Régebben amikor Pestről vidékre jártam el dolgozni hétköznapokra, és a barátnőmmel így csak hétvégéken voltam együtt, gyakran előfordult, hogy egyetlenegy üzenetet váltottunk a hétvégék között, mondjuk kedden vagy szerdán, pedig akkorra az már komoly kapcsolat volt. Nem mindenkinek nagy a kommunikációs igénye, különösen nem a férfiak körében, s ha eltér a két fél ezen a téren, akkor időt kell hagyni az összecsiszolódáshoz. Két hét, amióta ezzel a férfival kapcsolatban vagy, e szempontból szinte semmi. Ha pedig erőlteted, azzal elüldözheted. Bár mondjuk szerintem ezért a férfiért nem kár, hiszen elég primitív szövegeket ír.
2020. júl. 26. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!