Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, nők, utaznátok 80-90...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nők, utaznátok 80-90 km-t egy randi miatt?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy fiúval, több randink volt, már le is feküdtünk egymással, de másik városban van a munkám és most ott vagyok.

Neki van kocsija, meg mondta is ha szeretném, szólok neki időben akkor bármikor átjönne. De ilyet csak nem kérhetek tőle, hogy kocsikázzon 2x1,5 órát csak azért hogy vacsizzunk, vagy megigyunk valamit? Vagy de? Kihasználni semmiképp sem szeretném.

2020. júl. 24. 18:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
33%
Simán. Többet is. Ha kell a nő, akkor kell a nő.
2020. júl. 24. 19:00
 12/28 anonim ***** válasza:
2020. júl. 24. 19:06
 13/28 anonim ***** válasza:
75%

7

3 randi elég a lefektetéshez szimpátia alapján ( gondolom, ami mire is jó vajon )..., de nincs szerelem.

Ez egy "értelmes" kapcsolat, úgy vélem:D

Kb az jön le a sorokból összességében-kérdezői hozzászólásokkal, hogy a srác szívesen "kandúrkodna", ha szólnak neki;)

S te nyugodtan szólj neki, ha "dorombolni" akarsz:)))

Ezt a kapcsolatot, te komolynak vagy csak időtöltésnek szánod? Mert ez így csak időtöltésnek való...ha időt akarsz "tölteni", akkor szólj neki bátran.

Ha komolyat akarsz valakit, akkor beszélgetni-ismerkedni hívd meg s ezt közölve vele, úgy kiderül nála mi a pálya...

2020. júl. 24. 19:13
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
90 km, ha nem autópálya, számoljunk olyan másfél órával csak oda. Oda-vissza 3 óra hossza, plusz a készülődés, legyen 4 óra. Hát baszki, utazna ennyit a halál, 4 óra alatt vagy 8-szor kiverem, és úgyis csak dugni menne.
2020. júl. 24. 19:34
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
Ha már a párom, akkor igen, ha ismerkedünk, nem.
2020. júl. 24. 19:39
 16/28 A kérdező kommentje:

13/15

Nálam 4 találkozóból még nem alakul ki szerelem. Szerintem ez egy folyamat és nem egyik pillanatról a másikra alakul ki. Nem vagyunk egyformák 🙂 a kezdeti bizalom megvan, amiből aztán bármi kisülhet.

2020. júl. 24. 20:11
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. júl. 24. 20:12
 18/28 anonim ***** válasza:

16

Nem is várható el a szerelem pár tali után, de a továbbiak érdekében dugni kell....ez a döbbenet...s ez látszik az egészből, hogy csak ez tartja "életben", ha ez annak minősíthető.

ui: ne bántásnak vedd a sorokat, csak ez látszik "innen".

2020. júl. 24. 20:16
 19/28 A kérdező kommentje:

Dehogy veszem bántásnak, azért kérdeztem mert kíváncsi vagyok ezt mások hogyan látják :)

Persze a szex is hozzátartozik, de azon kívül interneten elég sokat szoktunk beszélgetni most hogy nem vagyunk egy településen.

De nehéz így hogy nincs kapcsolat, és már fellépett a távolságbeli akadály is

2020. júl. 24. 20:34
 20/28 anonim ***** válasza:
én 9997 km-t utaztam lol, persze akkor ott is maradtam egy hétig, 80-90 szerintem semmi ha kedvelitek egymást
2020. júl. 24. 20:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!