Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐk! Zavarna titeket ha a pasi kiemelkedően intelligens lenne?
Figyelt kérdés
130 feletti IQm van,iszonyatosan unatkozom az átlagemberek között, egész nap csak tudományos témákról beszélgetnék.
F/29
2020. júl. 22. 01:18
21/25 anonim válasza:
Egy igazán okos férfi nem alakít ki nővel kapcsolatot, nem szivatja magát, és nem fog eltartani/kiszolgálni semmiféle élősködőt. Viszont neked kérdező nincs 130as iq-d, mert akkor nem foglalkoznál nőkkel történő kapcsolatokon, pláne nem a véleményükkel. 130as iq-val pénzt csinálsz, sokat. Abból veszel nőt, banánt, vagy amit akarsz.
22/25 anonim válasza:
Nekem 130 az IQ-m, de nem érdkelnek annyira a tudományos témák.
Viszont kifejezetten szeretem, ha egy pasi okos, nekem vonzó. De az nem, ha arrogáns és tudálékos.
32N
23/25 anonim válasza:
Sztem az iq csak egy szám, ami csak kis mértekben jellemez. Én is írtam anno iq tesztet és nagyon is jó lett, de az leginkább a matek/logikai skilleket nézte. Nekem is nagyon intelligens a párom, ez is nagyon megfogott benne. De egész nap azért unalmas lenne csak tudományos temákról beszélni pl. engem a csillagászat am is végtelenül untatna. Szóval a lenyeg a közös érdeklődési kör, és hogy ne csak a tudomány iránt, hanem a másik iránt is legyél ugyanannyira érdeklődő.
24/25 anonim válasza:
Bizony Balázska, kizárólag azért nincs barátnőd. Nem szeretjük a kiemelkedően intelligens pasikat😂
25/25 anonim válasza:
Szerintem fogalmad nincs mit jelent az IQ. A kérdésből és a nickedből is kiderül :D Nagyon unatkozhatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!