Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam két elméletet/ tanácsot is. Melyiknek van (lehet) igaza? Mik a ti tapasztalataitok? Melyiknek adnátok igazat?
Fontos tudni, hogy fiú vagyok.
Az egyik ember azt írta, hogy előbb ismerkedjek meg egy lánnyal, majd ha jóban vagyunk, és úgy érzem, hogy minden remek köztünk, akkor kezdjek el udvarolni.
A másik meg azt írta, hogy rögtön az ismerkedés elején kezdjek el udvarolni, mert ha a lány csak egy "barátnak" fog tartani, akkor nagyon nehéz lesz vele összejönni.
Jó:
Az elsőnél szerintem az a jó, hogy megismerem a lányt, és csak akkor jövök össze vele (vagy legalábbis próbálok) ha tényleg hozzám való.
A másodiknál meg határozott leszek azzal, hogy egyből udvarolni kezdek. És egyértelmű is lesz neki, hogy mit szeretnék.
Rossz:
Az elsőnél egyet értek azzal, hogy ha egy lánnyal csak jóba vagyunk, akkor tényleg nem biztos, hogy utána el fogja tudni képzelni, hogy járjunk.
A másodiknál meg az a gondom, hogy így, ha egyből udvarolok, akkor talán olyannak udvarolok aki nem is illik hozzám igazán.
Jó persze, tudom, hogy lehet szakítani, de milyen már, hogy udvarolok, majd mikor jobban megismerem: hátra arc! és gyakorlatilag faképnél hagyom.
Nem tudom eldönteni, hogy kinek (melyik tippnek) lehet igaza.
Aki könnyen ismerkedik és volt már több kapcsolata, az kérem, írja már le, hogy Ő mit gondol, mi a tapasztalata.
Annyit még fontos megjegyeznem, hogy nem szexre megy ki a játék!
Komoly, hosszú távú kapcsolatot szeretnék.
Nők/ lányok is nyugodtan írjatok. Ti, hogy jöttetek össze a szerelmetekkel? Ki, mikor, (hogyan) kezdett udvarolni nektek?
Még annyi, hogy kérlek, írjátok már le, hogy fiú vagy lány írja a véleményét.
Köszönöm!
Én sosem szerettem az ismeretlenül már udvarlás, randizás verziót. Általában ezekből csak laza kapcsolatszerű esetlenkedések lettek, mások nem is.
Szerintem jobb, ha ismeritek egymást, és úgy próbálkoztok kapcsolattal, ha megvan a kölcsönös színpátia. Az a barátnak tart csak, az hülyeség. Barátkozás alatt is érzi az ember, akár nő, akár férfi, hogy el tudna-e többet is képzelni a másikkal. Aki meg barátságból nem tud továbblépni veled, azzal akkor sem jönne össze kapcsolat, ha egyből udvarlással indítanál nála.
44n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!