Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire felszínes, ha egy férfi azalapján zár ki az ismerkedés alatt, hogy nem járok már buzlizgatni és ha nyaralni megyek, akkor sem a bulit, hanem inkább a pihit preferálom?
Figyelt kérdés
Ennyi az érv ellenem igazából. Azt mondta, hogy ez nem túl szerencsés a jövőt nézve. Szerintem meg ennél sokkal komolyabb problémák lehetnek egy kapcsolatban?. De lehet rosszul látom. 37 évesen nem igazán vágyom a bulira, persze egy egy nagyobb rendezvényre el egyek, de a 20as éveimben ezen túljutottam.2020. júl. 21. 04:01
21/29 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk azért, mert keményen iszik és kokainozik?
2020. júl. 21. 11:34
22/29 A kérdező kommentje:
Meg dohányzik? Ez mind helyén való szerintetek. Szerintem meg nem
2020. júl. 21. 11:34
23/29 anonim válasza:
De akkor mi a sipákolás tárgya? Neked kellett volna így drogosan, piásan? Ennyire nincs más, hogy ráfanyalodtál volna egy ilyenre, aztán most meg vagy sértődve, hogy ő rád meg nem? Komolyan nem értem, egy ilyet én hajtanék el, nem még azon rinyálnék, hogy ő koptat le engem.
24/29 A kérdező kommentje:
Nem, csak azt gondoltam, hogy én majd tudok rajta és a hozzáállásán változtatni.
2020. júl. 21. 11:42
25/29 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem, nem tudtam ezekről. Utána meg, ahogy derült ki... Nyilván nem ezzel indította a kapcsolatot.
2020. júl. 21. 11:45
26/29 anonim válasza:
37 éves vagy, és komolyan azon a szinten tartasz, hogy "majd én megváltoztatom"? Nemár. Huszonévesen tudtam, hogy ilyen nincs. Ezt sürgősen felejtsd el, mert összeszedsz valami phaszkalapod, aztán szívhatsz vele. És nem, egyik sem fog megváltozni.
27/29 anonim válasza:
Ha szerinted a normális emberek nem bulizgatnak 30 körül, akkor miért nek ismerkedsz normálisakkal és miért pörögsz a taknyodban hisztizve, ha egy "nem normális" lekoptat, amiért te "normális" vagy?
28/29 anonim válasza:
Ha sokáig vesézzük a témát lehet a végén már sorozat gyilkos is lesz a pasi? 🤔 Elvégre az elején még alkoholista és drogos se volt...
29/29 anonim válasza:
Ez nagyon is alap dolog egy kapcsolatban. Mégis, hogy képzelnél el így egy jó közös nyaralást, ahol azon megy a vita, hogy menjetek-e esténként bulizni vagy maradjatok a szálláson, max. sétálgassatok? Ez olvasva apróságnak tűnik, de tulajdonképen az ember alapszemélyiségére utal. És ti pont ebben különböztök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!