Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire felszínes, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire felszínes, ha egy férfi azalapján zár ki az ismerkedés alatt, hogy nem járok már buzlizgatni és ha nyaralni megyek, akkor sem a bulit, hanem inkább a pihit preferálom?

Figyelt kérdés
Ennyi az érv ellenem igazából. Azt mondta, hogy ez nem túl szerencsés a jövőt nézve. Szerintem meg ennél sokkal komolyabb problémák lehetnek egy kapcsolatban?. De lehet rosszul látom. 37 évesen nem igazán vágyom a bulira, persze egy egy nagyobb rendezvényre el egyek, de a 20as éveimben ezen túljutottam.

2020. júl. 21. 04:01
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk azért, mert keményen iszik és kokainozik?
2020. júl. 21. 11:34
 22/29 A kérdező kommentje:
Meg dohányzik? Ez mind helyén való szerintetek. Szerintem meg nem
2020. júl. 21. 11:34
 23/29 anonim ***** válasza:
De akkor mi a sipákolás tárgya? Neked kellett volna így drogosan, piásan? Ennyire nincs más, hogy ráfanyalodtál volna egy ilyenre, aztán most meg vagy sértődve, hogy ő rád meg nem? Komolyan nem értem, egy ilyet én hajtanék el, nem még azon rinyálnék, hogy ő koptat le engem.
2020. júl. 21. 11:40
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem, csak azt gondoltam, hogy én majd tudok rajta és a hozzáállásán változtatni.
2020. júl. 21. 11:42
 25/29 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem, nem tudtam ezekről. Utána meg, ahogy derült ki... Nyilván nem ezzel indította a kapcsolatot.
2020. júl. 21. 11:45
 26/29 anonim ***** válasza:
88%
37 éves vagy, és komolyan azon a szinten tartasz, hogy "majd én megváltoztatom"? Nemár. Huszonévesen tudtam, hogy ilyen nincs. Ezt sürgősen felejtsd el, mert összeszedsz valami phaszkalapod, aztán szívhatsz vele. És nem, egyik sem fog megváltozni.
2020. júl. 21. 11:46
 27/29 anonim ***** válasza:
Ha szerinted a normális emberek nem bulizgatnak 30 körül, akkor miért nek ismerkedsz normálisakkal és miért pörögsz a taknyodban hisztizve, ha egy "nem normális" lekoptat, amiért te "normális" vagy?
2020. júl. 21. 12:07
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha sokáig vesézzük a témát lehet a végén már sorozat gyilkos is lesz a pasi? 🤔 Elvégre az elején még alkoholista és drogos se volt...
2020. júl. 21. 12:10
 29/29 anonim ***** válasza:
Ez nagyon is alap dolog egy kapcsolatban. Mégis, hogy képzelnél el így egy jó közös nyaralást, ahol azon megy a vita, hogy menjetek-e esténként bulizni vagy maradjatok a szálláson, max. sétálgassatok? Ez olvasva apróságnak tűnik, de tulajdonképen az ember alapszemélyiségére utal. És ti pont ebben különböztök.
2020. júl. 21. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!