Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire felszínes, ha egy férfi azalapján zár ki az
ismerkedés alatt, hogy nem járok már buzlizgatni és ha
nyaralni megyek, akkor sem a bulit, hanem inkább a pihit
preferálom?
11/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez is érdekes, hogy említetted ezt utolsó, mert pont azt magyarázta egyik nap, hogy ezek nem csajozós bulik. 🙄 Már ha eleve így magyarázkodik, az gyanús nekem.
Szerintem ez tök rendben van, már ebből látszik, hogy nem passzoltok, minek kínlódnátok?
2020. júl. 21. 09:26
Valaki leírná, hogy honnan ered ez a felfogás, hogy ha valaki állandóan otthon ül, akkor értelmiségi, de ha szeret bulizni, akkor csak ostoba és hülye lehet?
2020. júl. 21. 09:30
14/29 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy ostoba és hülye. Arról van szó, hogy általában egy 30 feletti ember már nem így múltja az időt, mert a 20-as éveiben kiélte magát. És nem vágyik arra, hogy a budapesti maffiózós éjszakában vedeljen az orditozós külföldi turisták között. Egyszer egyszer én is elmegyek egy retro partyba vagy nagyobb rendezvényre l. hyperspacere, de ennyi. Engem ez már nem elégít ki. Az aktív pihi jobb.
Az honnan ered, hogy aki nem jár bulizni, az állandóan otthon ül? :D
Más programok is léteznek, mint a csoportos lerészegedés és egymásra mászás.
2020. júl. 21. 10:02
Lehet, hogy te élnél olyannal, ako teljesen másképp szereti eltölteni a szabadidejét és a kikapcsolódni, de én kihagyom.
2020. júl. 21. 10:08
Kérdező, ne legyél már ilyen általánosító. Mindenkinek más a szórakozás.
Nem értem, hogy miért pattogsz a témán. Ő teljesen őszinte volt veled. Miért nem tudod egyszerűen csak elengedni a dolgot és elfogadni?
37 évesen azért elég gáz ez a fajta viselkedés, amit itt produkálsz.
2020. júl. 21. 10:46
18/29 A kérdező kommentje:
Szerintem a legtöbb 30-as, aki normális és normális mederben folyt az élete, az már nem buliból buliba jár. Nagy baj lehet veled is utolsó válaszoló. Biztos magadra ismertél,ezert véded őt ennyire...Egy 35 éves férfinek, nem ez kéne már a célja legyen. Az ilyen ember még nem nőtt fel. Ezer féle program van a bulikon kívül is.
Kérdező ha a pasi aki kikosarazott ennyire alkalmatlan mindenre (hiszen szerinted aki rendszeresen bulizni jár 30+ azzal valami gond van és nem nőtt fel) akkor miért zavar ennyire hogy elküldött?
Teljesen jól döntött hiszen már most megcsalást vizionálsz és arról beszélsz mennyire helytelen ahogy él.
Miért ne lehetne ő így boldog te meg amúgy? Miért kell ítéletet hozni? Eleve miért kell egy teljesen értelmesen megalapozott döntés miatt megsértődni?
Kettőtök közül nekem jelenleg ő tűnik józanabbnak "felnőttebbnek".
2020. júl. 21. 11:31
Ui.: És nehogy te mond már meg, hogy kit mi tesz boldoggá szórakozás terén is?! Ha neki ez jó, akkor fogadd el és ne nevezd éretlennek emiatt.
2020. júl. 21. 11:32
Kapcsolódó kérdések: