Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom érzelmileg szinte elérhetetlen. Hogyan segíthetnék neki?
A párom zárkózott. Nem beszél az érzelmeiről, a gondolatairól, az emlékeiről csak nagyon minimálisan. Néha kérdezgetem, hogy pl. hiányzik-e neki a nemrég elhunyt édesapja vagy, hogy milyen a viszonya az anyjával (mert láthatóan elég hűvös), mindig ilyen volt-e stb. Kérdezem a munkájáról, hogy hogyan érintik a munkahelyi problémák,a vezetőséggel való konfliktusa stb. Nem régen volt egy sportsérülése, reméltem, hogy akkor kicsit megnyílik és beszél arról, hogy miért éli meg olyan rosszul, de nem tette. Napközben sem nagyon lehet vele "írogatni", nem az a telefonozós alkat.
Ha kérdezek vagy komolyabb téma jön akkor pár mondatban elintézi a dolgot, hümmög vagy azt mondja minden rendben és fáradt. Pedig látom rajta, hogy nem, jó megfigyelő vagyok, mindig érzem ha valami nem stimmel. Nem nyílik meg, pedig tudom, hogy a munkahelyi dolgok zavarják és frusztrálják. Érzelmi dolgokról aztán főleg nem beszél, hogy pontosan mit érez irántam vagy mit kíván a szexben mondjuk.
Én szeretnék mélyen, tartalmasan beszélgetni vele, de nem akar sikerülni. Kb. 6 hónapja vagyunk együtt és nem tudom, hogy valaha megnyílik-e vagy marad ilyen. Persze, már az is megfordult bennem, hogy nem igazán szerelmes belém és azért is ilyen.
Elvált, ismerem a volt feleségét mert megmaradt a jó viszony, már arra is gondoltam, hogy nála rákérdezek erre, mert egy értelmes, jófej nő amúgy.
Köszönöm! :)
32N
7-es, mielőtt kioktatsz, olvass utána az érzelmi analfabetizmusnak, más néven alexitímiának.
Te tényleg azt gondolod, egy négysoros hozzászólásból adekvátabban meg tudod ítélni a tapasztalataimat, mint én sok év után? Khm... nem is tudom, melyikünk ismeri saját magát kevésbé...
Egyébként pedig fél év alatt nem szokás elhidegülni...
Nem inkább csak KERESI ÖNMAGÁT?! (Hivatástudatra gondolok, amelyet esetleg még nem élt meg...)
Az viszont nagyon figyelemreméltó információ, hogy TIZENNYOLC ÉVE(!) egy helyen dolgozik. Nem ott dolgozik véletlenül a SZERELME is...?!
Ui: az én volt "párom" rendkívül feltűnően összemelegedett a kolléganőjével (a Hölgy házas, három kisgyerekkel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!