Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ismerkedéskor fontos hogy a férfinek milyen telefonja van? Jelent valamit ha drága vagy ha olcsó mobilja van?
Teljesen mindegy, nem tudom megkülönböztetni őket.
Amúgy nálunk is tapossák egymást az emberek a céges ájfonért, nekem két hónapja lehetne, de mondtam, hogy ráér, nem hiányzik. On call dutyt kell vállalni érte amúgy, de saját telón is megoldható.
"Ha csak abból indulok ki, hogy nálunk a cégnél egyesek mire nem képesek egy céges iPhone-ért nők és férfiak egyaránt akkor biztosan számít."
Már nem azért, de két havi megtakarított pénzem egy top IPhone. Akinek ez már vagyon, az rohadt hülye!
Az emberek többsége szarrágó és szereti a potya dolgokat. Nem fog a saját keresetéből 300 ezer forintot kiadni egy telefonra. Inkább kisírja a főnöknél, bevállalja hogy hajnali kettőkor is csörömpöl a céges e-mail. Ja és megy a beszerzőkhöz, hogy tokot, fóliát, meg csecsebecsét is szeretne a telefonhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!