Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gáz az első randin a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz az első randin a szex? Ha egy a hullámhossz és mind a két fél akarja!

Figyelt kérdés
Oké, persze, legyen a nőnek tartása, dolgozzon meg érte a férfi. Jajj... de ha előtte 5 óra hosszán keresztül tart a beszélgetés, egymásra vannak teljesen hangolódva és kívánják akkor miért le lehetne? Miért gáz ez??
2020. júl. 16. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Nagy onuralom kell.

Max csak akkor fekudj le vele ha soha tobbet nem.akarod látni.

2020. júl. 17. 01:22
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

Értelmes, felnőtt emberek nem tartják ezt automatikusan gáznak. Sőt, még a többség sem. Egyedül ebben a kategóriában található prűd emberkék gondolják ezt gáznak.

Ja és az apácák. De, a két kategória egyre megy.

2020. júl. 17. 03:03
 13/17 anonim ***** válasza:
39%
Hat ha előtte már 5 teeljes oraaaaat beszéltél vele, hát akkor oké :'DDDD.
2020. júl. 17. 06:55
 14/17 anonim ***** válasza:
13%
Ha jó a kocsija, semmi baj ezzel.
2020. júl. 17. 07:56
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Nekünk nem sült el rosszul, második randink egy hosszú hétvégére esett, természetesen ott is aludtunk, ahová mentünk.

6 évig együtt voltunk, együtt éltünk.

De én akkor már 30-as voltam igencsak, ő pedig 50-es.

Felnőtt emberek esetében nem hiszem, hogy olyan nagy baj lehet.

Fiatalok még nézelődnek, keresik az útjukat, ott igen, lehet ebből csalódás, de ez sem törvényszerű.

2020. júl. 17. 09:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha előtte sok-sok email,chat, telefon beszélgetés megvolt és azután találkoznak személyesen akkor már lehetett vonzalom... Ekkor szerintem nem gáz ha ágyban kötnek ki... Ennek lehet folytatása egy kapcsolat.

Ha viszont nincs előzmény csak egy kóbor numera - amennyiben mindketten tudják hogy ebből nem lesz több de nekik megfelel akkor hajrá!

Akkor gond ha valaki többet lát bele mint ami lehet.

2020. júl. 17. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy ez is, mint minden más ebben a támában, egyén és szituáció függő. Én azt gondolom, hogy aki nemek közötti dolgokat ilyen-olyan szabályok szerint akarja játszani, az csak a saját életét nehezíti meg. Csináld azt, amit jónak látsz. Ne mások elvárásai alapján éld a kapcsolati és nemi életed. Ugyan már? Ha szarul sül el, de a te saját elképzelésed szerint történt, tanulsz. Magadról, másokról, kapcsolatokról, sok mindenről. De, ha Bélára, meg erre-arra, akkor maximum azt fogod megtanulni, hogy rá se kell többet figyelni. Ezeknek a dolgoknak spontán kéne mennie. Én azt gondolom például, hogy aki itt ilyen kérdést feltesz, az belül tudja nagyon jól, hogy az ő értékrendjébe ez nem fér bele. De, hát isten lássa lelkem, tőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz.
2020. júl. 31. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!