Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még hány randinak kell lemenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még hány randinak kell lemennie, hogy találjak egy olyan lányt, akivel egy hullámhosszon vagyunk?

Figyelt kérdés
Fent vagyok egy társkeresőn, külsőmmel elégedett vagyok, sok lánynak bejövök, a legtöbben válaszolnak, sőt olyanok is vannak,akik maguktól írnak, vagy bejelölnek, h tetszem nekik, és néhányan még találkozni is akarnak. Ez mind szép és jó, csakhogy esetemben mindig itt bukik meg a dolog a találkozásnál. Mert valahogy mindig csalódást okoznak nekem a lányok a randin. Vagy sokkal csúnyábbak mint a képen, vagy teljesen máshogy viselkednek mint chaten, vagy egész egyszerűen csak nem érzem az összhangot, hiába tetszik, ha nem érzek semmilyen bizsergő érzést a közelében, nem érzem azt, hogy "igen, ezt a nőt akarom", hanem teljesen semleges számomra, semmi kedvem nem lenne vele együtt járni. Volt olyan aki nagyon szép volt, de semmi közös nem volt bennünk azon kívül ,h tettszettünk egymásnak, és ház közös megegyezés alapján csak szexkapcsolatot alakítottunk ki, ami jó is volt, de aztán a lánynak lett egy komoly barátja, így abbamaradt. Rendes komoly kapcsolatom viszont még sosem volt, mert már bocsánat, de én olyannal nem vagyok hajlandó így összejönni, aki iránt nem érzek mély érzéseket, csak azért , h legyen kapcsolatom ,nem fogok összejönni akárkivel. S hát a lányok akikkel eddig randiztam, nem dobogtatták meg különösebben a szívemet. Szerelmes eddig csak egyszer voltam ,azt a lányt viszont személyesen ismertem, és volt barátja, illetve még most is együtt vannak.

2015. nov. 29. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Negyvenkettőnek.
2015. nov. 29. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Elégedett vagy magaddal, bejössz a nőknek, de azért az interneten ismerkedsz. Érdekes...
2015. nov. 29. 19:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát hol máshol ismerkedjek most komolyan?

A társkeresőt pont a magamfajtának találták ki, mert nekem legalább írnak a nők.

A személyes ismerőseim (pl. egyetemi évfolyamtársaim) közül mind foglalt aki bejön nekem. Meg amúgy is elég introvertált vagyok, csak úgy az utcán nem fogok leszólítani valakit mert sztem hülyének néznének, meg ott úgyis mindneki roha. Szóval marad a társkereső.

2015. nov. 29. 19:04
 4/8 A kérdező kommentje:
rohan*
2015. nov. 29. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

"de én olyannal nem vagyok hajlandó így összejönni, aki iránt nem érzek mély érzéseket..."

De azért összejártál dugni egy lánnyal. Kisebb paradoxon...:)

2015. nov. 29. 19:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Ebbe semmi paradoxon nincsen. A komoly kapcsolat és a szexkapcsolat két teljesen külön dolog.
2015. nov. 29. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Mit értesz egy hullámhossz alatt?

A leírásban zömmel külső dolgokat írsz. Olyan is szerepel, hogy "érzéseket vált ki" az illető benned. Ezek az érzések honnan alakulnak ki néhány randi után? Miben nyilvánulna meg az összhang? Ahhoz azért idő kell. Ha egy lányt megszeretsz, akkor megismerni akarod, felfedezni, hogy mit miért lát úgy, ahogy.

2015. nov. 29. 20:05
 8/8 anonim válasza:
Hany éves vagy egybekent? Nem akarlak elkeseríteni, de ez a netes társkereső hat 26 vagyok ráadásul no voltam fent egy ideig számtalan randim volt megsem találtam meg azt a szikrát amit te keresel. Egybekent ez a meglátni es megszeretni pont hogy egy rövid távú kapcsolatba fontosabb.
2015. nov. 29. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!