Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még hány randinak kell lemennie, hogy találjak egy olyan lányt, akivel egy hullámhosszon vagyunk?
Hát hol máshol ismerkedjek most komolyan?
A társkeresőt pont a magamfajtának találták ki, mert nekem legalább írnak a nők.
A személyes ismerőseim (pl. egyetemi évfolyamtársaim) közül mind foglalt aki bejön nekem. Meg amúgy is elég introvertált vagyok, csak úgy az utcán nem fogok leszólítani valakit mert sztem hülyének néznének, meg ott úgyis mindneki roha. Szóval marad a társkereső.
"de én olyannal nem vagyok hajlandó így összejönni, aki iránt nem érzek mély érzéseket..."
De azért összejártál dugni egy lánnyal. Kisebb paradoxon...:)
Mit értesz egy hullámhossz alatt?
A leírásban zömmel külső dolgokat írsz. Olyan is szerepel, hogy "érzéseket vált ki" az illető benned. Ezek az érzések honnan alakulnak ki néhány randi után? Miben nyilvánulna meg az összhang? Ahhoz azért idő kell. Ha egy lányt megszeretsz, akkor megismerni akarod, felfedezni, hogy mit miért lát úgy, ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!