Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogy vagytok a fél-cigány csajokkal? Pl. : fekete haja van kék szemei és fehér bőre?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 22:18
11/50 anonim válasza:
Cigánnyá nem a bőre teszi az embert, ez sokkal inkább egy jelző, egy szellemiségi mérce egyik foka. Aki cigánykodik, az cigány lesz. Heves vérmérsékletű, buta, bunkó, lop, csal, hazudik, gyilkol, nulla morál, töri a magyart, alacsony iq. Sok a fehér cigány is sajna. Egyre több, főleg fiatalok körében. Hát így állok ehhez a kérdéshez. Ha normális és érzed benne a jóságot, akkor no para, ha nem, akkor Dunába lőni.
12/50 anonim válasza:
En ismerek olyan cigany lanyt aki szep es apolt, teljesen normalisan viselkedik, nincs vele semmi baj...
13/50 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha normális.
14/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm az olyan fiúknak a véleményét akit nem zavar ha szép,ápolt, és csinos meg van kisugárzása!:)
Én úgy vagyok vele h nem nagy baj de ha igeen akkor sajnálom!!:S :(
2010. aug. 2. 22:34
16/50 anonim válasza:
Én már láttam sok szép "cigány" lányt... és szerintem nem a származása teszi az embert elfogadhatóvá, hanem a viselkedése, amúgy hol laksz?
17/50 anonim válasza:
figyelj én k.vára rühellem az összeset , de énis ismerek olyan fél cigány csajt , akivel összejönnék akármikor , szal hajrá , ha igényes stb miért ne ..
18/50 anonim válasza:
Az én barátnőm is félig cigány.. :)
Nem látszik rajta :) és nem is zavar,bár ha látszana rajta akkor sem zavarna,mert leszarom h most cigány vagy nem,a lényeg h szeretjük egymást
19/f
19/50 A kérdező kommentje:
Amugy igen rólam van szó!!!!
És sokszor félek ezmiatt beszélgetni fiúkkal mert féleek hogyha megteccek neki mert általában ez így szokott lenni sé uttána ha megmondanám neki hogy fél.cigány vagyok akkor meg lehet hogy dobna!!:S
2010. aug. 2. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!