Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőknél idősebb férfi közeledés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél idősebb férfi közeledésében mi váltja ki az undort?

Figyelt kérdés

Úgy értem konkrétan mi az az egy tényező ami miatt undort éreznek?

A férfi külseje, függetlenül attól hány éves?

Önmagában annak a tudata hogy a férfi x évvel idősebb nálad? Tehát még ha vonzónak is látod, de undort kelt hogy pl. 20 évvel idősebben randizni akar veled?

Az öregedés jelei a férfin, ráncok, pocak, kopaszodás stb?

2020. júl. 14. 12:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Ha belegondolok, hogy "basszus, apám lehetne", az fog el undorral.

Miért, kérdező, ha egy 84 éves néni akarna megkörnyékezni, Te hogy kezelnéd?

2020. júl. 14. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
37%

A mai huszonéves nők nagyon része nem olyan érett és felelősségteljes, mint a 80-90es években, köszönhetően min. 95%ban a bunkó médiának és a világpolitikának (a gyerekes emberekkel mindig meg lehet vetetni minden gagyi terméket és szolgáltatást, s nem csak), s ugyanez van a mai huszonéves trottyos gatyás, rap zenés, videójátékos, drága kocsis csávókkal is.

Ha idősebb férfi lennék, biztos inkább a jó 30-40es, érettebb és elfogadóbb nőkkel foglalkoznék.34N.

2020. júl. 14. 13:15
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

Ha ápolatlan, azt utálom.

Amúgy bejönnek az idősebb pasik.

2020. júl. 14. 13:22
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

"a mai huszonéves trottyos gatyás"

Ja, mert a 80-as években olyan férfias volt a tupírozott hosszú haj, tarka felsők, mostani legginghez hasonló cuccok a férfiakon :)

Annó meg is énekelték, hogy a férfiak nőknek néznek ki: https://www.youtube.com/watch?v=nf0oXY4nDxE

2020. júl. 14. 13:25
 15/21 anonim ***** válasza:
24%

1. A létező legrosszabb példa amit mondhattál.

A fiatal srácok nagyon nagy része örülne egy 35-50 éves átlagos (nem kövér, nem csúnya) nő közeledésének.

2020. júl. 14. 13:52
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

Hmm

Nem undorodom de egyszeruen tavol all tolem az h egy nem velem egykoru ferfi legyen a parom. Egyszeruen zavarna a tudat h nalam 10 vagy tobb evel idosebb.

Mindig is vagy egykoru vagy nalam fiatalabb pasim volt. En ettol erzem jol magam es ez a korosztaly a megfelelo nekem.

2020. júl. 14. 14:02
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ha sokkal idősebb
2020. júl. 14. 14:09
 18/21 anonim ***** válasza:
11%
14es: hát sokkal stílusosabbak voltak és értelmesebbek, műveltebbek azok,akik viselték, ebben biztos vagyok. Engem a te véleményed biztos nem befolyásol, szép napot.
2020. júl. 14. 16:06
 19/21 anonim ***** válasza:

#18:

Nem baj, úgysem kezdek idős pasikkal :D

#14 voltam

2020. júl. 14. 19:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Zavarna, hogy más világ vagyunk. 20 év alatt ő már sok mindent megtapasztalt, és valószínűleg nem akarja elölről kezdeni a dolgokat. Lehet már gyereket, házasságot akarna, én meg még munkatapasztalatot és diplomát szeretnék. Mindkettőnk igényei jogosak lennének de nem összeegyeztethetőek. Ami a vagyont illeti, arra hiába veri a mellét. Nem szégyellem hogy huszonévesen "csóró" vagyok, szinte mindenki így indul. Hozzám hasonló, velem egykorú férfival fel tudjuk építeni az életünket. Nekünk is lesz annyi negyven évesen, mint másnak.
2020. júl. 15. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!