Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél idősebb férfi közeledésében mi váltja ki az undort?
Úgy értem konkrétan mi az az egy tényező ami miatt undort éreznek?
A férfi külseje, függetlenül attól hány éves?
Önmagában annak a tudata hogy a férfi x évvel idősebb nálad? Tehát még ha vonzónak is látod, de undort kelt hogy pl. 20 évvel idősebben randizni akar veled?
Az öregedés jelei a férfin, ráncok, pocak, kopaszodás stb?
Ha belegondolok, hogy "basszus, apám lehetne", az fog el undorral.
Miért, kérdező, ha egy 84 éves néni akarna megkörnyékezni, Te hogy kezelnéd?
A mai huszonéves nők nagyon része nem olyan érett és felelősségteljes, mint a 80-90es években, köszönhetően min. 95%ban a bunkó médiának és a világpolitikának (a gyerekes emberekkel mindig meg lehet vetetni minden gagyi terméket és szolgáltatást, s nem csak), s ugyanez van a mai huszonéves trottyos gatyás, rap zenés, videójátékos, drága kocsis csávókkal is.
Ha idősebb férfi lennék, biztos inkább a jó 30-40es, érettebb és elfogadóbb nőkkel foglalkoznék.34N.
Ha ápolatlan, azt utálom.
Amúgy bejönnek az idősebb pasik.
"a mai huszonéves trottyos gatyás"
Ja, mert a 80-as években olyan férfias volt a tupírozott hosszú haj, tarka felsők, mostani legginghez hasonló cuccok a férfiakon :)
Annó meg is énekelték, hogy a férfiak nőknek néznek ki: https://www.youtube.com/watch?v=nf0oXY4nDxE
1. A létező legrosszabb példa amit mondhattál.
A fiatal srácok nagyon nagy része örülne egy 35-50 éves átlagos (nem kövér, nem csúnya) nő közeledésének.
Hmm
Nem undorodom de egyszeruen tavol all tolem az h egy nem velem egykoru ferfi legyen a parom. Egyszeruen zavarna a tudat h nalam 10 vagy tobb evel idosebb.
Mindig is vagy egykoru vagy nalam fiatalabb pasim volt. En ettol erzem jol magam es ez a korosztaly a megfelelo nekem.
#18:
Nem baj, úgysem kezdek idős pasikkal :D
#14 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!