Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 hétre elutazom. A randipartn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hétre elutazom. A randipartnerem lemondta az esti találkozót. Akkor nem gondolja komolyan?

Figyelt kérdés
Többször randiztunk már, szex is volt. De lemondta az esti találkozót, pedig elutazom egy jó időre. Ha nagyon látni akart volna megoldja, nem? Vagy még túl korai ilyenen stresszelnem?
2020. júl. 13. 20:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Jelenleg home officeban dolgozik. Szerintem ráért volna, mert fél10től éjfélig chatelgettünk, 5 percenként már válaszolgatott, szóval ahelyett igazán össze tudtunk volna futni 1 órára.

Viszont ma már kérdezte mikor megyek haza, meg ma is írogatott néha. Na nem tudom mit gondoljak

2020. júl. 14. 18:28
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

nem volt kedve, ennyi. s nem vette figyelembe a három hetedet.

én mentem volna! mert fontos a lány lelkét ápolni!

2020. júl. 16. 19:09
 13/23 anonim ***** válasza:
nem szeret téged.
2020. júl. 16. 19:25
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
3 hét mióta sok idő? Nem 3 hónapra utazol, nem is 3 évre, nem igazán értem, fel se fog neki tűnni túlzottan. 3 hét semmi, még kapcsolatban is, nemhogy ilyen helyzetben.
2020. júl. 16. 19:54
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
te jó ég a barátom egy napot se bír nélkülem, nem hogy három hetet :D milyen kapcsolat az, ahol ez fel se tűnik?
2020. júl. 16. 19:56
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
15 A kérdezőék nincsenek kapcsolatban, szóval 3 hétnek fel se kéne tűnnie. Ráadásul nagyon sok olyan ember van, aki nem tapadós és simán kibír pár hetet a szerelme nélkül. Lehet nehéz elképzelni, de nem mindenki hal bele egy kis távolságba.
2020. júl. 16. 20:02
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek kapcsolatban, csak randiznak meg szexelnek? biztos régimódi vagyok, de én ezt a kapcsolat kezdeti szakaszának hívom. Akivel lefekszel és pont nem érdekli hogy 3 hétig merre fúj a szél, az szerintem nem szeret és nem is fog soha.
2020. júl. 16. 20:09
 18/23 A kérdező kommentje:

Igazából azóta minden nap rámír, meg érdeklődik felőlem. Na majd kiderül mi lesz ebből.

Minimum 3 hét, de ez sokkal több is lehet, mert külföldre kellett mennem gyakorlatozni és csak akkor tudok majd hazamenni amikor a határhelyzet megoldódik, vagy különben 2 hét karanantén vagy 2 teszt és az nagyon nem fér bele.

2020. júl. 16. 20:42
 19/23 anonim ***** válasza:
30%
jobb neked, ha nem áltatod magad, de látom hasztalanul mondom. ha neked elég a boldogsághoz, ha valaki rádír meg megkérdezi, hogy vagy, akkor jó :)
2020. júl. 16. 20:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap írni 2020ban marhára nem megerőltető dolog. Ha meg otthonról dolgozik, utaznia sem kellett volna reggel, így pihenni is jobban tudott volna.
2020. júl. 17. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!