Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 hétre elutazom. A randipartn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hétre elutazom. A randipartnerem lemondta az esti találkozót. Akkor nem gondolja komolyan?

Figyelt kérdés
Többször randiztunk már, szex is volt. De lemondta az esti találkozót, pedig elutazom egy jó időre. Ha nagyon látni akart volna megoldja, nem? Vagy még túl korai ilyenen stresszelnem?
2020. júl. 13. 20:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha akarja megoldja tényleg, ezek szerint nem akarja annyira, de te meg ezen ne stresszelj,
2020. júl. 13. 20:16
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen indokkal mondta le? Valószínűleg ha piti az indok, akkor ha akarta volna elintézte volna, hogy ráérjen.
2020. júl. 13. 20:26
 3/23 A kérdező kommentje:
Hogy holnap dolgozik, és korán kel
2020. júl. 13. 20:28
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Pár órát akkor is szanhatott volna, ha tudja sokaig nem talalkoztok. Erdemes lenne tudnod hogy varj e ra vagy tok feleslegesen varsz.
2020. júl. 13. 20:30
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég átlátszó indok. Egy napot kibírt volna fáradtan is, ha fontos neki, hogy lásson még utazás előtt. Ha egy nő vagy férfi igazán vonzódik valakihez, akkor megtesz mindent azért, hogy fél órára is, de lásson.
2020. júl. 13. 20:31
 6/23 A kérdező kommentje:

Lehet ő ezt csak ilyen szexkapcsolat félének gondolta? Pedig voltak normális, rendes randijaink, amikor semmi sem történt.

Bár azt is tudom hogy egy fiú mindent megtesz hogy szexhez jusson...

2020. júl. 13. 20:36
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan eddig is tudta, hogy dolgozni fog, annyira nem lehettel neki fontos. Most fuzhet mast.
2020. júl. 13. 21:22
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nekem felejtős. Az ilyen pasit nem szoktam utána keresni. Ha ő megkeres esetleg találkozok vele, de nyugodt szívvel mondok a későbbiekben nemet.
2020. júl. 13. 22:18
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
Megkapta, amit akart.
2020. júl. 13. 22:23
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondom, sok csávó tényleg csak a szexre hajt, de ez az indok szerintem teljesen valid, legalábbis csak ez alapján nem gondolnék semmi rosszra. Nyilván te érzed, te tudod, hogy pl. milyen módon tálalta ezt neked ("nem tudunk most találkozni" vs "sajnos nem tudunk most találkozni, pedig már hiányzol"), illetve hogy mennyire fárasztó a munkája.

Én nem szoktam randit lemondani fáradtság és/vagy másnapi nehéznek ígérkező nap miatt, de utólag mindig azt érzem, hogy le kellett volna pedig: a randipartneremnek sem jó az, ha egy élőhalott hullával, vagy éppen egy idegronccsal kell eltöltenie órákat. 28/F

2020. júl. 14. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!