Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hétre elutazom. A randipartnerem lemondta az esti találkozót. Akkor nem gondolja komolyan?
Lehet ő ezt csak ilyen szexkapcsolat félének gondolta? Pedig voltak normális, rendes randijaink, amikor semmi sem történt.
Bár azt is tudom hogy egy fiú mindent megtesz hogy szexhez jusson...
Nem mondom, sok csávó tényleg csak a szexre hajt, de ez az indok szerintem teljesen valid, legalábbis csak ez alapján nem gondolnék semmi rosszra. Nyilván te érzed, te tudod, hogy pl. milyen módon tálalta ezt neked ("nem tudunk most találkozni" vs "sajnos nem tudunk most találkozni, pedig már hiányzol"), illetve hogy mennyire fárasztó a munkája.
Én nem szoktam randit lemondani fáradtság és/vagy másnapi nehéznek ígérkező nap miatt, de utólag mindig azt érzem, hogy le kellett volna pedig: a randipartneremnek sem jó az, ha egy élőhalott hullával, vagy éppen egy idegronccsal kell eltöltenie órákat. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!