Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első telefon és webcam beszélgetés alkalmával ilyeneket hallanál egy pasitól, mire gondolná!?
Figyelt kérdés
Fel voltam öltözve kis nadrágban, topban. Randi előtt, hogy ne érjen meglepi webcamon is beszéltünk... "Jajj de jó kis tökéletes combjaid vannak, de beléjük harapnál. De jó kis hasad, végigpuszilnám és még a köldöködbe is belenyalnék, ha szabad ilyet mondani. Neked tényleg ilyen szép arcod van smink nélkül?" Kivan írva a lapomra, hogy szexkapcsolat nem érdekel és Tinderes a pasas.. Kicsit elgondolkodtam, hogy elmenjek e a randira🙄2020. júl. 13. 10:24
11/14 anonim válasza:
Bepróbálkozott, na :D Láttunk már komolyat keresőt, aki belement egy kis szexbe.
12/14 anonim válasza:
Egy a baj. Az emberek 75 százaléka IQ hiányos neveletlen paraszt. Nők, férfiak egyaránt, iskolázottságtól, anyagi helyzettől függetlenül. A maradék 25 százaléknak meg nagy az esélye hogy bele botlik ezekbe.
13/14 anonim válasza:
En alkalmi szexhez se ilyen dumaju pasikat fogtam. Emberi modon viselkedtek, pedig csak szex volt, csak egyszer.
14/14 anonim válasza:
Most mondja azt, hogy jók a sonkáid, vagy ronda vagy? Ha nem tetszik a köldök nyalás, találj ki mást neki. Mit kell prűdködni? Ti nem szeretitek a szexet vagy mi ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!