Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 pasival járok és néggyel flörtölök. Helyes dolog ez?
de ez csak egy KAMUKÉRDÉSSSSSSSSSSSSSSSS
ne vegyétek már komolyan...
szánalmas egy csaj lehetsz..pfff
2. válaszoló
1. szerintem kamukérdés. továbbra is azt mondom. nekem kicsit furcsa... főleg, h a sok komment közül pont az enyémre válaszoltál, ami gyakorlatilag egy pszihológiai rendezés a külvilág számára, h jó. ezt a kérdést kimagyarázom. mindegy
2. ha nem kamukérdés, akkor én nem aért sajnállak, mert szakítottatok, hanem mert milyen lehet a LELKED. milyen szegényes, és felületes. de ezen tudnál változtatni, ha akarnál, csak mivel úgylátom, h neked ez a helyes, addig így maradsz. a fiúk így a büdös életbe nem fognak megbecsülni. tudod, tipikus sztory: megtosznak, és kifizetnek. remélem megváltozol.
Annyira nagyon sötét buta állat vagy az egész generációddal együtt (tisztelet a kivételnek), hogy az valami fenomenális. Kívánom, hogy apád keverjen le egy k urv@ nagy józanító jellegű pofont.
Később meg ha komoly kapcsolatot szeretnél nem fog működni, mert te leszel a suli rib@nca.Ez igen! Előrelátás rulez! Nembaj, majd leszel emós meg világfájdalom stb. :D
2. válaszoló
én is 14 vagyok, mégse vagyok ilyen:D de sajnos a legtöbben ilyenek.. mert ezt sulykolják beléjük/belénk, h a mennyiség a fontos. nem a minőség... de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!