Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Értelmes tanácsokat várok!
Már 1 éve tetszik az osztályunkból egy srác. Anyunak elmondtam ezt és azt is hozzátettem, hogy megvárom amíg nyolcadikosok leszünk és a ballagásunk utáni nyáron elhívom őt és megbeszéljük ezeket a dolgokat. Anyu erre azt mondta, hogy ezt a gondolatomat inkább hanyagoljam, mert ez a fgiúk dolga és várjamki/meg az igazit.. De én meg úgy érzem, hogy lépnem kell, még ha nem is merek. :/
Mit tegyek?
hát azt mondta neki 15 évesen lett az első pasija
(apumnak 13 vagy 12 évesen csaja)
igazából az, hogy megvárjam a ballagást azaz én elvem nem anyué. mégpedig azért agyaltam ezt ki és mellesleg azért is nem merek lépni, mert tudjátok az osztályunkban van pár beképzelt fruska k*rva és ha 'beszélnék a pasival' valamint ha az kiderülne.. hát az húú naggyon gáz lenne nembírnám ki azt a párhónapot sem annyira b*zik! egyébként meg Ő is és Én is igen jó tanulók vagyunk, de neki van egy g*ci haverja aki húzza a rossz irányba..és félek attól is hogy művelne ellenem a többivel:((
na meg 3. nézőpontnak ott van a barinőm.. ős is kedveli és félek eléggé nagy hari lenne belőle.
és ha úgy veszzük akkor talán a 8. vége tényleg jobb lenne, mert akkor csak ketten vagyunk..senki nem befolyásol.. és őszinték lehetünk, most a suliba még minden kockázatos ilyen parasztok mellett! :(
* hogy mit művelne...
(a haverja.ki egyébként meg meleg)
de komolyra! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!