Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek mondjatok tanácsokat, mert nem tudom hogyan lépjek ezen túl. Tudtok értelmes válaszokat írni?
Oly magányos vagyok és itt ahol lakok nem nagyon van ismerősöm.
Tudom ki kéne mozdulni, de nem tudok hova és hogyan ismerkedjek. Igazából lányokkal szeretnék megismerkedni, de nem igazán jön össze sehogy sem. úgy érzem lenéznek, mert nem felek meg számukra vagyis kor követelményeinek. Nem is beszélve arról, hogy nagyothalló vagyok, ami szerintem kizáró ok lehet a lányok szemszögéből. persze jól hallok, meg jól is beszélek, sőt...
MSN - en párszor beszéltem másokkal, de nem volt tartós a kapcsolat azon.
21 éves létemre még nem volt barátnőm, igaz nem akarom elkapkodni a dolgokat, nekem az a legfontosabb, hogy értelmes nővel jöjjek össze, de úgy érzem minél öregebb leszek annál kisebb az esélye annak, hogy ismerkedjek. Persze még fiatal vagyok, de mégis úgy érzem sohase sem erre esélyem. Meg másrészről voltak próbálkozásaim, amelyek kínosak voltak és ez nyomot hagyott bennem, mert hülyének néztek.
Hagyjam a csudába a lányokat?
"Hagyjam a csudába a lányokat?"
Át akarsz térni a fiúkra? vagy mi a rák.
Próbálkozz, nem tudok mást tanácsolni.Szerezz magadnak 1-2 havert és irány strand vagy valamilyen buli.
L18
Nyugi!
Én sem hittem, benne, hogy valaha találok embert akiben megbízom, akivel jól érzem magam, akibe szerelmes lehetek és viszont.
De majd 30 éves koromra, most úgy néz ki, hogy megtaláltuk egymást.
Hosszú volt a böjt, de megérte.
És való igaz, hogy soha, még csak nem is sejtheted, hogy honnan jön a szerelem.
Direkt hajszolni szvsz felesleges.
Éld az életed, és közben legyél nyitott!
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!