Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás nőként nem diplomás férfival összejöttök?
Egyik barátnőmnek van, közgazdász, a barátjának szakmája van, 10 éve együtt vannak.
Másik barátnőmnek két diplomája van, a barátjának nincs, családi vállalkozásban dolgozik, jól élnek.
Testvéremnek nincs diplomája a barátnőjének van, de a tesóm jobban keres.
Teljesen működőképes dolog, embere válogatja.
Lehet valami pasinak ebből kisebbségi komplexusa adódhat, de neked ne legyen, mert azzal fogod elcseszni.
Én nő vagyok, nincs diplomám, a páromnak van, aminek én nagyon örülök. Szereti amit csinál, én nem igazán értek a szakterületéhez, de szeretem amikor mesél a munkájáról, szívesen meghallgatom attól függetlenül, hogy nem tudok hozzászólni túl sok mindent.
De gondolom ez két diplomás között is előfordulhat pl. magyar tanár / informatikus, jogász / tolmács.
Nekem az a fontos, hogy lássam a srácban az intelligenciát és az ambíciót. A bátyám, aki 9 évvel idősebb, abbahagyta a közgáz egyetemet, és saját vállalkozást csinált egy haverjával. A 2008-as válságban a cég csődbe ment, és a bátyám egy bankba ment dolgozni. Kiderült, hogy a fiókvezetői pozicóhoz diploma szükséges és ezért levelezőn lediplomázott valami főiskolán.
Na például egy ilyen sráchoz hozzámennék simán diploma nélkül is, ha arról van szó, mivel egyáltalán nem biztos, hogy a diploma mutatja az ember értékét. 23L
Mi most pont így vagyunk. Bár a megismerkedésünk idején még egyikünk sem volt diplomás.
Nem zavar, hogy neki nincs. Ettől függetlenül az egyetem befejezésére biztatom, mert én már tapasztaltam, hogy hová vesznek fel diploma nélkül, és hová diplomával. A kemény fizikai meló meg neki sincs az ínyére, főleg nem a 12 órázás... Szóval mindig mondom neki, hogy most nyomja meg, és akkor napi 8 órában végezhet olyan munkát, amit szeret, és még csak meg sem kell szakadnia benne.
Tényleg nagyon unalmas már ez a téma. Miért nem néztek szét a világban? Egy csomó diplomás-nem diplomás párt látni. Itt meg úgy csinálnak egyesek mintha valami alternatív univerzumban élnénk ahol a diplomások meg a nem diplomások teljesen külön fajok lennének, akiknek a kereszteződését tudományos körülmények között kellene vizsgálni, annyira hihetetlen.
Szerintem a gyerekeikről is kezdjetek el elméleteket gyártani, hogy vajon lélektani szempontból mekkora sérülés nekik ha azt látják hogy apu gépészmérnök anyu meg egy érettségivel kasszás a Lidlben. Szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!