Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első pár randi, felezni-e a költségeket. Ez most komoly? Ilyen létezik? Hogy kivitelezitek? Az asztal felett összedobjátok az 1200ft-os kávék árát és számoljátok az aprót vagy hogy?
"Szoktam oda vinni a lányokat. Mindnek bejött eddig."
26-os: Álmodban gondolom, kifizetsz 2 kávéért 20 ezret:DDDDDD
"Hogy nem hajlandó ennyire sem elkötelezni magát, "függni tőlem"? Ez szerintem kicsit szánalmas."
Tehát akkor te is függésként és elköteleződésként látsz egy kávét. Na én ezért nem szeretem, ha meghívnak.
31.-nek.
Mi? Hogy lenne 2 kávé 20 te nyomorult?
És igen, szoktam oda járni, inkább oda, mint a Sztárbukba.
32-nek: úgy látszik, nem sikerült értelmezned, amit írtam.
Szánalmasnak tartom, hogyha egy férfi azt gondolja, hogy egy kávé+süti kifizetése után bármi "jár" neki cserébe egy nőtől.
Ugyanúgy szánalmasnak tartom, ha egy nő annyira demonstrálni akarja az öntudatos feminizmusát, hogy nem enged meg egy egyszerű udvarias gesztust sem.
Ha a kollégámat vagy az anyámat elhívom, meghívom egy kávéra, akkor is én fizetek, mert én kezdeményeztem. Ez a természetes. Nőtől is elfogadnám ezt, de ez sajnos soha életemben nem fordult elő, hogy egy nő kezdeményezzen nálam, mert nem vagyok annyira jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!