Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első pár randi, felezni-e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első pár randi, felezni-e a költségeket. Ez most komoly? Ilyen létezik? Hogy kivitelezitek? Az asztal felett összedobjátok az 1200ft-os kávék árát és számoljátok az aprót vagy hogy?

Figyelt kérdés
Olvastam már többször ezen az oldalon az első randik költségének a felezéséről, férfiak ez nem ciki, lealacsonyító számotokra? Olyan furcsa, ha elhívnak valahova randizni és fizetnem kell a "részem". Mégis mit lehet várni egy ilyen férfitól aki még egy kávét sem akar/bír kifizetnie a kiszemelt nőnek az első találkozókor?

2020. júl. 6. 19:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
22%

"Szoktam oda vinni a lányokat. Mindnek bejött eddig."

26-os: Álmodban gondolom, kifizetsz 2 kávéért 20 ezret:DDDDDD

2020. júl. 7. 11:39
 32/37 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy nem hajlandó ennyire sem elkötelezni magát, "függni tőlem"? Ez szerintem kicsit szánalmas."

Tehát akkor te is függésként és elköteleződésként látsz egy kávét. Na én ezért nem szeretem, ha meghívnak.

2020. júl. 7. 11:47
 33/37 anonim ***** válasza:
34%

31.-nek.

Mi? Hogy lenne 2 kávé 20 te nyomorult?

És igen, szoktam oda járni, inkább oda, mint a Sztárbukba.

2020. júl. 7. 11:55
 34/37 anonim ***** válasza:
64%
A 31. prolinak: [link]
2020. júl. 7. 11:59
 35/37 anonim ***** válasza:

32-nek: úgy látszik, nem sikerült értelmezned, amit írtam.

Szánalmasnak tartom, hogyha egy férfi azt gondolja, hogy egy kávé+süti kifizetése után bármi "jár" neki cserébe egy nőtől.

Ugyanúgy szánalmasnak tartom, ha egy nő annyira demonstrálni akarja az öntudatos feminizmusát, hogy nem enged meg egy egyszerű udvarias gesztust sem.

Ha a kollégámat vagy az anyámat elhívom, meghívom egy kávéra, akkor is én fizetek, mert én kezdeményeztem. Ez a természetes. Nőtől is elfogadnám ezt, de ez sajnos soha életemben nem fordult elő, hogy egy nő kezdeményezzen nálam, mert nem vagyok annyira jóképű.

2020. júl. 8. 22:55
 36/37 anonim ***** válasza:
49%
35-ös, és arra nem gondolsz, hogy a nagy udvariaskodásban ez egy szuper szűrő lenne nekünk nőknek arra, hogy ki az, aki egyenlő félnek tekint, nem pedig egy kis senkinek? És ki az, akinek, mint ezek szerint neked, normális önbizalma van, és nem abban látja a férfiasságát, hogy fizet?
2020. júl. 8. 23:12
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
En 18 eves vagyok, a baratom 24, es masfel eve vagyunk egyutt. Ugyan en fiatalabb vagyok gondolom, mint ti, de azert leirom. Mi ugy szoktuk, hogy felvaltva fizetunk, ha atmegyek hozza akkor bevasarolunk es azt en fizetem, utana ha kovetkezo heten bemegyunk a burger kingbe, akkor o fizet. Nem gorcsosen megbeszeljuk, csak erezzuk hogy melyiket akkor most kinek kell fizetnie. Nyilvan az en penzem nem sajat penztarca, de anyaek is igy latjak jonak. Olyan volt mar, hogy o felajanlotta hogy menjunk el egy kulonlegesebb, amerikai etterembe, ami volt kb 7 ezer forint, es azt o fizette, ezt hagytam, de egyebkent nekem rendkivul kellemetlen erzes lenne, ha ez folyton igy menne. Felnottek koreben tok gaznak tartom, hogy a csaj folyton elvarja hogy fizessenek neki mindent akar mar a sokadik randin. Elso ketton mondjuk meg azt mondom oke, hogy fizet a fiu, udvariassagbol, utana ha nem ajanlja fel hogy felezzenek/nem hivja meg o a fiut, akkor ez cink.
2020. júl. 9. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!