Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első pár randi, felezni-e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első pár randi, felezni-e a költségeket. Ez most komoly? Ilyen létezik? Hogy kivitelezitek? Az asztal felett összedobjátok az 1200ft-os kávék árát és számoljátok az aprót vagy hogy?

Figyelt kérdés
Olvastam már többször ezen az oldalon az első randik költségének a felezéséről, férfiak ez nem ciki, lealacsonyító számotokra? Olyan furcsa, ha elhívnak valahova randizni és fizetnem kell a "részem". Mégis mit lehet várni egy ilyen férfitól aki még egy kávét sem akar/bír kifizetnie a kiszemelt nőnek az első találkozókor?

2020. júl. 6. 19:45
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ebben semmi fura nincsen... Mondjuk én inkább azt szeretem, ha mindenki fizeti a saját fogyasztását és 90%-ban ezt szoktunk alkalmazni randin, vagy simán barátokkal is. Viszont a felezéssel sincsen semmi bajom. Igen, kiszámoljuk és összedobjuk az asztal felett, szerintem ez sem nem ciki, se nem ritka, se nem fura. Az egy kedves gesztus, ha meghív valamire, de nem várom el és tényleg max. kisebb tétel esetén fogadom el, pláne egy első randin.
2020. júl. 6. 21:08
 22/37 anonim ***** válasza:
94%

En nokent eleg lazan kezelem ezt a dolgot: ahogy kijon a lepes.

Mindig felajanlom, hogy allom a reszem, ha eselyes a 2. randi akar az ovet is. Aztan a masik reakciojabol ugyis latom o hogy szeretne. Nyilvan ha o szeretne fizetni nem ellenkezek, meg ezen nem allok le vitatkozni, hanem megkoszonom es elfogadom (es persze jol is esik egy nonek).

DE!

Ha elfogadja a meghivasom, nekem az se gond, annak is orulok, hisz ezert ajanlom fel (talan 1-2x volt ra pelda).

Ha engem hivnak meg, miutan eljottunk a helyrol meg megkerdezem mikor kettesbe vagyunk, hogy biztos ne adjam e oda a reszem vagy siman megmondom -persze kedvesen-, hogy szivesen odaadom a reszem.

Nem kell erre ragorcsolni szerintem, meg az asztal felett szamolgatni az aprot, szerintem tok mindegy ki fizet amig nagyjabol egyenloek az aranyok, szoval esszeru kereteken belul. Nyilvan ha mindig csak az egyik vagy csak a masik fizet az egy ido utan frusztralo.

27N

2020. júl. 6. 21:25
 23/37 anonim ***** válasza:
82%

Én férfiként a következőket csinálom:

Korai randik kávézóban, cukrászdában, max 2-3e forintos számla, amit simán ki lehet köhögni nagyobb gond nélkül.

Számomra teljesen EGYÉRTELMŰ, hogyh én hívom el a lányt randizni, én jelölöm ki a randi helyét, akkor én fizetek.

Soha nem kértem lánytól, hogy fizesse a részét.

Ha felajánlotta, hogy fizet, akkor visszautasítom, de jól esik, hogy legalább felajánlotta.

Ha RAGASZKODIK a fizetéshez, az nekem nem szimpatikus. Az a kávé vagy süti egy semmiség, semmit nem várok érte. Hogy nem hajlandó ennyire sem elkötelezni magát, "függni tőlem"? Ez szerintem kicsit szánalmas.

Díszvacsorára egy menő étterembe pedig akkor hívom, ha már benne vagyunk egy komoly kapcsolatban, pl a születésnapjára. Egy ilyesmi szerintem nem első vagy második randira való, hacsak nem sugardaddy-t akarsz játszani és azzal menőzni, hogy mennyi pénzed van.

2020. júl. 6. 21:44
 24/37 anonim ***** válasza:
82%
10-es, javaslom a New York kávéházat. Egy kávé 10 ezer (de legalább exkluzív.)
2020. júl. 6. 21:49
 25/37 anonim ***** válasza:
83%

24.

Ha nagyon gazdag leszek, akkor esetleg, de akkor sem első randinak vagy ilyesmi, hanem mint érdekesség egyszer valamikor már a "közepén", tehát még nem a szakítás előtti időkben.

2020. júl. 6. 21:52
 26/37 anonim ***** válasza:
24%

24.-nek.

Szoktam oda vinni a lányokat. Mindnek bejött eddig.

2020. júl. 6. 22:15
 27/37 anonim ***** válasza:
84%
24. milyen 10 ezer? A latte macchiato 3150 huf, a sima expresso gondolom olcsóbb
2020. júl. 6. 23:07
 28/37 anonim ***** válasza:
24%

Soha nem hagytam, hogy férfi fihessen helyettem bármit is. Mindenki a saját fogyasztását fizeti, úgy az igazságos. Nem vagyok én prostituált, akit pénzzel meg kell venni!

34N

2020. júl. 7. 02:28
 29/37 anonim ***** válasza:
82%

Én fizetek a randikon. Nem szórakozok felezős, meg saját fogyasztás hülyeséggel.

Ha jó volt a randi, akkor megérte, ha nem volt jó, nem lesz folytatás, akkor sem sajnálom a másiktól.

Én javaslom a találkozót, a helyet, és egy másik emberrel eltöltött idő ennyit megér nekem, hogy nem az anyagiakon rugózok.

30+N

2020. júl. 7. 08:30
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

28.-nak.

Akkor tehát neked jó egy minimálbéres srác is?

2020. júl. 7. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!