Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első pár randi, felezni-e a költségeket. Ez most komoly? Ilyen létezik? Hogy kivitelezitek? Az asztal felett összedobjátok az 1200ft-os kávék árát és számoljátok az aprót vagy hogy?
10.-nek.
+1
Randizni nem ilyen divatkávégyorsbüfébe viszem a lányt. Inkább diszkrét, régimódi kávézóba.
12.
Igen, ez jogos, a probléma akkor kezdődik, ha ő kitalál(na) egy olyan helyet ahol már a pohár víz is 1000 Forint és minden más ennek többszöröse. Bár, ha valaki ilyet talál(na) ki elsőre, ott úgyse lenne semmi komolyabb, mert egyszerűen nem. És mennyi köcsög hipszter étterem rendezkedik be ilyen lehúzásokra amúgy. Undorító az éttermek és kávézók működési metódusa, legalábbis Magyarországon.
12.-nek.
Az első pár randin a pasi döntsön!
Így a lány látja, hogy kreatív és kezdeményező, és persze megtanulja a csaj, hogy ki a főnök. Tudod, mint amikor hazaviszed a kiskutyát, de rácsapsz, ha a kanapéra mászik.
"Így a lány látja, hogy kreatív és kezdeményező, és persze megtanulja a csaj, hogy ki a főnök."
Aha. Hát az ilyen pasit koptatom le 10 percen belül. Az anyjával keménykedjen otthon.
16.-nak.
Semmi gond!
De akkor ne akarj férfi partnert, csak kopasz heréjű kisfiúcskát!
15.
Nekem mindenképp idegen helyre kellene mennem, hacsak nem a városomból találkozom így valakivel. Mondjuk én nem félek az új helyektől - maximum azok áraitól.
Mondjuk szerintem igazad van, tényleg nem sokan vannak akik ilyenek, csak pont belefutni nagyon kényelmetlen, mert vagy sunnyognom kell ki a "művészbejárón", vagy maradhatok ott takarítani, ami elég kínos élmény lehetne. Pláne ha ki is dobnak, vagy rendőrségi ügy lesz belőle, mert nem tudom kifizetni. 2000 Forintnál többet már sajnálnék egy olyan helyen ahol csak kávézás van. Máshol akár 2 napi ebédet kapnék érte, vagy egy közepes bevásárlásom ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!