Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első pár randi, felezni-e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első pár randi, felezni-e a költségeket. Ez most komoly? Ilyen létezik? Hogy kivitelezitek? Az asztal felett összedobjátok az 1200ft-os kávék árát és számoljátok az aprót vagy hogy?

Figyelt kérdés
Olvastam már többször ezen az oldalon az első randik költségének a felezéséről, férfiak ez nem ciki, lealacsonyító számotokra? Olyan furcsa, ha elhívnak valahova randizni és fizetnem kell a "részem". Mégis mit lehet várni egy ilyen férfitól aki még egy kávét sem akar/bír kifizetnie a kiszemelt nőnek az első találkozókor?

2020. júl. 6. 19:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
74%

10.-nek.

+1

Randizni nem ilyen divatkávégyorsbüfébe viszem a lányt. Inkább diszkrét, régimódi kávézóba.

2020. júl. 6. 20:24
 12/37 anonim ***** válasza:
88%
És a lány nem mondhatja, hogy nem akar régimódi helyre menni, őt csak viszik, mint egy tengerimalacot a háziorvoshoz?
2020. júl. 6. 20:30
 13/37 anonim ***** válasza:
96%

12.

Igen, ez jogos, a probléma akkor kezdődik, ha ő kitalál(na) egy olyan helyet ahol már a pohár víz is 1000 Forint és minden más ennek többszöröse. Bár, ha valaki ilyet talál(na) ki elsőre, ott úgyse lenne semmi komolyabb, mert egyszerűen nem. És mennyi köcsög hipszter étterem rendezkedik be ilyen lehúzásokra amúgy. Undorító az éttermek és kávézók működési metódusa, legalábbis Magyarországon.

2020. júl. 6. 20:35
 14/37 anonim ***** válasza:
13%

12.-nek.

Az első pár randin a pasi döntsön!

Így a lány látja, hogy kreatív és kezdeményező, és persze megtanulja a csaj, hogy ki a főnök. Tudod, mint amikor hazaviszed a kiskutyát, de rácsapsz, ha a kanapéra mászik.

2020. júl. 6. 20:38
 15/37 anonim ***** válasza:
97%
Edricus, én írtam a Frei-t. Az nem olyan drága. Szerintem ilyen lányok, akiket leírsz, kevesebb számban léteznek, mint amennyire rettegsz tőlük. Idegen kávézóba pedig biztos nem mennék főleg első randira.
2020. júl. 6. 20:38
 16/37 anonim ***** válasza:
92%

"Így a lány látja, hogy kreatív és kezdeményező, és persze megtanulja a csaj, hogy ki a főnök."

Aha. Hát az ilyen pasit koptatom le 10 percen belül. Az anyjával keménykedjen otthon.

2020. júl. 6. 20:39
 17/37 anonim ***** válasza:
10%

16.-nak.

Semmi gond!

De akkor ne akarj férfi partnert, csak kopasz heréjű kisfiúcskát!

2020. júl. 6. 20:42
 18/37 anonim ***** válasza:
58%

15.

Nekem mindenképp idegen helyre kellene mennem, hacsak nem a városomból találkozom így valakivel. Mondjuk én nem félek az új helyektől - maximum azok áraitól.

Mondjuk szerintem igazad van, tényleg nem sokan vannak akik ilyenek, csak pont belefutni nagyon kényelmetlen, mert vagy sunnyognom kell ki a "művészbejárón", vagy maradhatok ott takarítani, ami elég kínos élmény lehetne. Pláne ha ki is dobnak, vagy rendőrségi ügy lesz belőle, mert nem tudom kifizetni. 2000 Forintnál többet már sajnálnék egy olyan helyen ahol csak kávézás van. Máshol akár 2 napi ebédet kapnék érte, vagy egy közepes bevásárlásom ára.

2020. júl. 6. 20:43
 19/37 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Igen az nem akarunk úgy járni hogy randi után be nyögi hogy bocs nem vagy az esetem utána ha 1 pár vagyunk az más dolog
2020. júl. 6. 20:45
 20/37 anonim ***** válasza:
91%
Én sosem vártam el, hogy meghívjanak. Maga a gesztus jól esik, mert azt látom, hogy akkor valószínűleg élőben is tetszem neki, ha már a kávémat is kifizeti. Volt olyan randim, ahol (pont a Freiben:D) a srác nem mondta, hogy meghív, mindketten kifizettük magunknak a kávét/limonádét. Nekem a szemem sem rebbent. A legutóbbi randimon a pasi mondta, hogy lassan menni kéne, mondtam, hogy oké akkor kérjük a számlát külön és mehetünk, mire legyintett, és mondta, hogy ne vicceljek, biztos, hogy nem engedi, hogy kifizessem a kávémat.
2020. júl. 6. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!