Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan nővel, akinek az egyik melle
látványosan nagyobb, mint a másik?(Mindenkinek,a
hangsúly azon van, hogy sokkal.) Ruhában nem túl
feltűnő, de melltartóban és anélkül már nagyon.
#mell #mellméret különbség
A melled kevésbé zavarna mint ez a stílus amit nyomatsz.
2020. júl. 6. 18:58
22/41 A kérdező kommentje:
Mivel tapostam bele a lelkivilágodba? Szerintem semmi olyat nem írtam. De stílus nem volt kérdés egyébként.
Nekem meg tyúkmellem van. Az sem jobb. Itt inkább már az a kérdés, hogy te összejönnél-e egy tikmellűvel? 😂
2020. júl. 6. 20:12
#22 ha magadtól nem tudod, akkor úgyis mindegy.
2020. júl. 6. 20:25
Azért kíváncsi vagyok, mennyire sérült egy olyan faszi, aki megsértődik azon, hogy egy nőnek szabad akarata van, meg véleménye, és mondjuk nem tartja többre a házasságot egy felesleges papírnál.
Röhejes.
27f
2020. júl. 6. 21:46
26/41 A kérdező kommentje:
25: Te eggyel jobban állsz, én azt se tudom, mivel volt problémája, de túlélem. Szerintem egy tök egyszerű kérdést tettem fel, amire a többségnek sikerült normálisan válaszolni, köszönöm nekik. 21-es meg majd reméljük, kiheveri a traumáit.
Természetesen lehet zavaró egy kapcsolatban ez is, hátrányt okoz, de itt elhangzott tyúkmellűség is, létezik tölcsérmellkassal rendelkező ember is, vagy sok más testi deformitás is, lehet vele élni és lehet ismerkedni is, nem kizáró ok. Ismerőseim, családi körben elég sok testi problémás illető van és mindenkinek van párja, sőt van akinek felesége / férje is.
Mivel azt mondod, hogy ruhában nem látszik, nyilván összejönne veled akárki, akinek szimpatikus vagy, ha meg arra kerül a sor, hogy leveszed, és normális a pasi, akkor emiatt nem hajt el.
2020. júl. 6. 22:04
28/41 A kérdező kommentje:
Tölcsérmellkasom van, az említett probléma abból adódik, de azt még soha senki nem vette észre, csak ha én magam mondtam😀
Én sem vagyok benne biztos, hogy ez volt a problémája, de másra nem tudok gondolni. :D Gondolom lepattintásnak élte meg, hogy nem vehet feleségül. Sok ember szorulna kezelésre.
2020. júl. 6. 23:32
(19-es vagyok) Egyébként plot twist, nő vagyok csak nem akartam bonyolítani a válaszom. Felnevettem a szitun, hogy én növelni akartam az önbizalmad mert nem látok semmi bajt ezzel a problémáddal, és ilyen formában tettem meg, erre kapunk egy válszt egy random férfi hozzászólótól, hogy hogy fennhordod az orrod, miazmár, hogy nem akarsz házasodni xD Hát megsúgom ha ilyen férfiak maradtak csupán, mint az a hozzászóló, akkor én sem akarok. (Ps ne csodálkozzon senki azon, hogy egyre több lány néz szívesen a saját nemére :D)
2020. júl. 6. 23:37
Kapcsolódó kérdések: