Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok olyan randihelyszíneket illetve programokat ahol aktív cselekvésen van a hangsúly? (pl. bowling vagy valami hasonló)
Beállítottság kérdése, de pl. kalandpark (lehet, hogy gyerekesen hangzik, de nekem bejönne), bobozás, golf, nemzeti park vagy arborétum meglátogatása, most nyáron akár kenuzás (a kajak instabilabb).
20/L
Helyszín: ágy
Aktív cselekvés: szex
Gokart, evezés, petanque.
Egyébként az, hogy mit élvez mindkét fél, és mi nem unalmas, az baromi relatív, ugye nem gondolod, hogy így látatlanban megmondjuk, hogy nektek mi fog bejönni, és min unatkoztok.
#1: inkább minigolf 😀
Nem tudom az igazi golfot probaltad e, de marha frusztráló tud lenni, mikor az elején egy kosár labdából egy tucat repül el, a maradék béna kacsaként pattog, ha egyáltalán eltalálom 😀 És akkor ez még csak a gyakorló pálya, semmi igazi lyukra ütés
Van lézer harc, az jobb, nem leszel tele kék-zöld foltokkal. 😀
Egyébként szerintem isteni ismerkedős program. Szeretném rögtön az elején megtudni a nőről, hogy zombi apokalipszis esetén sikongva fog pánikolni, vagy megragad egy géppuskát, és vállvetve vágjuk ki magunkat a bajból 😁😁😁
Van társasjátékos kávézó! :) Nagyon sokféle közül választhattok, szerintem jó ötlet.:)
Kirándulás (Erzsébet-kilátó, Hármashatárhegy, Gellért-hegy stb)
Bowling
Darts
Biliárd
Szabadulós játék (azt hiszem, lehet ketten is)
Kiállítások (régen volt a Bodies, nem tudom, hogy most van-e nekem az pl. nagyon tetszett)
Nem elsőre, de jó ötlet lehet egy közös strandolás is, akár Aquapark, vagy valami.
Csillebérci kalandpark sem rossz, ha aktívabbak vagytok.
Mi anno kimentünk röpizni a Margitszigetre, azt hiszem a Raktárhoz tartozik a pálya. De lehet frizbizni is, vagy tollasozni, ha van a közelben nagyobb rét, vagy valami.
Egyelőre ennyi jutott eszembe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!