Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok rímekben beszélő, pajzán hangvételű és nagyon vicceskedő pasival?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha napozni mentek és elkéritek a naptejet, a pasi kacsintana és azt mondaná:
- Nem vagyok én phaszfej, nesze egy kis naptej!
2020. júl. 2. 21:58
21/32 anonim válasza:
Nem. A vicces férfiakat szeretem, az izzadtságszagúan vicceskedőket nem, nem vall magas értelmi szintre. Meg azért egész nap rímben beszélni... inkább ne égessen mások előtt, főleg ne úgy, hogy engem f...fejez le. Proli.
22/32 anonim válasza:
Irritáló ez inkább, minthogy vicces.
23/32 A kérdező kommentje:
23 eltekintve a bűztől, ami a szavaidból árad, szerintem nincs érzéked a magasabb rendű humorizálás irányában.
2020. júl. 11. 20:36
24/32 A kérdező kommentje:
21
"engem f...fejez le."
Az értő olvasás láthatólag nem az erősséged, ilyen hölgynek esélye se lenne nálam!
2020. júl. 11. 20:37
25/32 anonim válasza:
Jézus, 23-as, három sorban ennyi helyesírási szarvashibát elkövetni - ez már művészet. Utána - egy n-nel írjuk. Beleönt - egybeírjuk. Széthúz - egybeírjuk. Holttest - egybeírjuk. A "hogy" elé vesszőt teszünk. A megszólítás elé (te szarházi gané) szintén vesszőt teszünk. A mondat végére írásjelet teszünk. A pápá ikerszó, így egybeírandó. A "nyakát" után és a "majd" előtt szintén vesszőnek kellene állnia.
27/32 anonim válasza:
Nem, en mar a kacsintasnal lefagynek.
28/32 anonim válasza:
Ha nem mindig vicceskedő (amúgy jobb ha tényleg vicces) akkor simán. De ha egy együgyű óriásbébi akkor kizárt.
A jó poénokhoz intelligencia kell és azt értékelem.
29/32 anonim válasza:
Hàt kèrdező ez nemjött be ,nem lett egy erdeklődőd sem.
Vicceskedve mèrtnem idős,szakàllas ferfìaknàl pròbàlkozol?
Szopogathatnad habosra a bolondot..
30/32 A kérdező kommentje:
29 azt meghagyom neked meg öregapádnak XD
2020. aug. 1. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!