Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem első randira az angolul beszélő izmos nőt?
Figyelt kérdés
Ez egy pláza volt, ahol 1 amerikai kolléga testépítő fehérjét akart venni, én meg tolmácsoltam, az eladónő meg ránkcuppant, angolul dumált azt hitte hogy én is USA vagyok.
Az igazi amerikai elment, a csaj 25 percen keresztül bárgyún vigyorgott, még a legrosszabb poénjaimon is, el fogom tudni hívni, de hova?
2016. okt. 20. 14:44
1/7 anonim válasza:
Vidd a BioTech (USA) boltunkba, hátha jót nevet a menőségük visszaélésén.
2/7 A kérdező kommentje:
A második tagmondatot légyszi magyarul is!
2016. okt. 20. 14:57
3/7 anonim válasza:
Szerintem valami olyan helyre, ami normális és mindketten tudnátok élvezni egymás társaságát.
Legyél kicsit kreatív. Elvihetnéd klasszikus amerikai randira, mozi,feliratos film, és utána vacsi meg egy ital.
4/7 anonim válasza:
Nem kell megerőltetni magad, egyikőtök sem tűnik értelmesnek
5/7 A kérdező kommentje:
Simán randira nem jönne el, van pasija szerintem, nagymellű jó csaj, tök fiatal én meg nem, van állása, tud mindent a testépítő porokról, szerintem sportolói múltja is van, beszél egy idegen nyelven, meg azért ő elég magabiztos is, valami olyan hely kellene ahova egyébként is el akarna menni, az egész ne nézzen annyira ki randinak inkább tanulmányi kirándulásnak arra eljönne...majd viszek neki boroskólát..:)
2016. okt. 20. 15:15
6/7 anonim válasza:
Valami 80-100km es teljesítménytúrára vidd hegyes vidékre ,hogy kiderüljön állóképessége is van, vagy csak felfújt bogyótermés a nő :D Ha nagyon kifáradt nem tud védekezni és megdughatod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!