Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok rímekben beszélő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok rímekben beszélő, pajzán hangvételű és nagyon vicceskedő pasival?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha napozni mentek és elkéritek a naptejet, a pasi kacsintana és azt mondaná:

- Nem vagyok én phaszfej, nesze egy kis naptej!

2020. júl. 2. 21:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
82%

9.

"Kérek minden denevért, igyon bátran, de ne vért!" (A Kviddics Évszázadaiból van az idézet, néha lecsesznek az oldalon, a forrásmegjelölés hiánya miatt :D Mondjuk jogosan)

2020. júl. 2. 22:22
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez mondjuk rohadt vicces XD de én szeretem a szarkasztikus humort. De az is csk akkor élvezhető ha nem tolja 24 órában.
2020. júl. 2. 22:32
 13/32 anonim ***** válasza:
97%
Ha haverok vagyunk és együtt sörözgetünk, akkor belefér, hogy feljajduljak ilyeneken. Leszólításnak viszont tiszteletlen. Pedig egyébként szeretem a lartpourlartot meg a montyphytont, de túl bonyolult lélekként ehhez úrinőnek tartom magam :)
2020. júl. 2. 22:33
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
Nem mert nem spontán, hanem erőltetett ez a fajta humor. Ripacsok tesznek ilyet
2020. júl. 2. 22:40
 15/32 anonim ***** válasza:
72%
A phaszfej nem altesti poén gyerekek.
2020. júl. 2. 22:40
 16/32 anonim ***** válasza:
97%
Ebben semmi vicces és a szarkazmus kategoriat sem üti meg.
2020. júl. 2. 22:41
 17/32 anonim ***** válasza:
61%

Egy trágár kifejezés önmagában nem is vicc(es). Nagyon ritkán vannak kivételek, pl. ha felvezetnek egy modoros karaktert és az egyik poén az, hogy ő ezt megteszi egyszer valamikor. De ehhez több évados építkezés kell. Vagy ha úgy van adagolva, de ez ritka.

Ez olyan, minthogy életemben egyszer röhögtem egy fingós poénon. Se előtte, se utána soha, de a Family Guy egyszer elérte, egy olyan jelenetben, ahol egy ilyen méltóságteljesnek tűnő emberke "élő kép", elvileg ő narrállta a sztorit, teljesen váratlanul benyögte, hogy "Akarnak hallani egy igazit, és nem olyan gagyi tévéset?" (Szerencsére nem történik meg a dolog, de maga ez a váratlanság ott az egyszer vicces volt).

De ha már humor, sosem tudtam értékelni azt az utat amit az Üvegtigris és az Indul a bakterház taposott ki itthon. Utóbbiban még hangulatosak a tájszólások, de ez önmagában nem vicces, az Üvegtigris pedig az a leges-legalja humor, amihez hasonló talán csak a Macskajaj-szerű vad délszláv alkotások képesek előadni.

2020. júl. 2. 22:45
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Szia 44F, hogy telik a napod? :D
2020. júl. 3. 05:59
 19/32 anonim ***** válasza:
Inkább nem.
2020. júl. 3. 08:45
 20/32 anonim ***** válasza:
4%
A kényes úri dámák lélegzete elállt a phaszfej szó láttán. Pedig ez egy tök normális szó, nincs vele semmi baj. Csak a sótlan, prűd, humortalan nők reagálnak így erre. Sok a prűd nő az országban amúgy, egyre több van belőlük. Fanemiszervek.
2020. júl. 11. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!