Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok rímekben beszélő, pajzán hangvételű és nagyon vicceskedő pasival?
Mondjuk ha napozni mentek és elkéritek a naptejet, a pasi kacsintana és azt mondaná:
- Nem vagyok én phaszfej, nesze egy kis naptej!
9.
"Kérek minden denevért, igyon bátran, de ne vért!" (A Kviddics Évszázadaiból van az idézet, néha lecsesznek az oldalon, a forrásmegjelölés hiánya miatt :D Mondjuk jogosan)
Egy trágár kifejezés önmagában nem is vicc(es). Nagyon ritkán vannak kivételek, pl. ha felvezetnek egy modoros karaktert és az egyik poén az, hogy ő ezt megteszi egyszer valamikor. De ehhez több évados építkezés kell. Vagy ha úgy van adagolva, de ez ritka.
Ez olyan, minthogy életemben egyszer röhögtem egy fingós poénon. Se előtte, se utána soha, de a Family Guy egyszer elérte, egy olyan jelenetben, ahol egy ilyen méltóságteljesnek tűnő emberke "élő kép", elvileg ő narrállta a sztorit, teljesen váratlanul benyögte, hogy "Akarnak hallani egy igazit, és nem olyan gagyi tévéset?" (Szerencsére nem történik meg a dolog, de maga ez a váratlanság ott az egyszer vicces volt).
De ha már humor, sosem tudtam értékelni azt az utat amit az Üvegtigris és az Indul a bakterház taposott ki itthon. Utóbbiban még hangulatosak a tájszólások, de ez önmagában nem vicces, az Üvegtigris pedig az a leges-legalja humor, amihez hasonló talán csak a Macskajaj-szerű vad délszláv alkotások képesek előadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!