Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet felhozni első randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet felhozni első randira a fiúnak, hogy strandra menjünk?

Figyelt kérdés
Egyrészt ilyen melegben jólesik úszni, napozni, másrèszt szeretném csekkolni minél kevesebb ruhában a testét.

2020. júl. 1. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincsenek aggályaid, akkor teljesen jó program. Már csak a fiún múlik, hogy szeretné e.
2020. júl. 1. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Kétélű fegyver!

Neked minden oké? Naribőr, gomás lábikó, szőrök, műtéti hegy, lógó csöcsike, lapos popó, ó láb,...ugye nincs?

2020. júl. 1. 15:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Lásd a #8-as válaszomat.
2020. júl. 1. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Én mennék Veled...
2020. júl. 1. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálam nem lenne jó ötlet, mert nem nagyon szeretek strandolni. Napozni nem szoktam, mert bármilyen naptejet használok, leégek, és sok anyajegy is van rajtam, szóval nem is ajánlott. Úszni is bár tudok, de nem kifejezetten szeretek, szóval az is kilőve. Szaunával sem lettünk jóbarátok.

Akkor meg minek menjek? :)

2020. júl. 2. 19:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha én mennék veled, biztos játszanék veled a vízben, dobálnálak, stb.
2020. júl. 2. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!