Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha valaki regisztrált a képeimmel puncsra ?
Az egyik ismerősöm hívta fel rá a figyelmem, hogy fent vagyok Adri v. Andi néven a puncson, mint Budapesti ribi. Nyiregyi vagyok egyébként, egyik korábbi udvarlóm állhat emögött (vagy feltöltötte netre a fotóimat).
Már letörölte amúgy, legalábbis eltűnt a profil. Pénzt csal ki valakiktől így, vagy nem tudom, de rohаdtul bosszantó!!!
Rengeteg ilyen visszaélés van, persze az interneten mindennek nyoma marad, de a rendőrség ilyennel nem szokott foglalkozni, lehet feljelentést tenni, és az igaz, hogy jó ha ennek nyoma van, de sajnos az szinte kizárt, hogy meg is keressék a tettest.
Anyumnak egyszer az autóját rakta fel így valaki, hogy eladó, telefonszámmal, névvel, őt meg elég sokat hívogatták. Jelentette az oldalnak és levették a hirdetést. Persze ez más, tudom.
Figyeljétek újra megjelenik e a képeiddel profil, ha igen akkor azonnal screenshot, és ezt az adott oldalnak is jelezd, a feljelentéssel együtt jó esetben megmondják neked az email címet vagy bármi olyat ami a regisztrációhoz kellett, és az alapján már talán el lehet indulni.
Fel a fejjel, a szeretteid biztos tudják ki vagy, milyen vagy, és melletted állnak :)
Meg jol jártál.
Én masszőr vagyok,akkor még volt párom,és a Badoora tettek fel. Napi 5uzenet minimum,meg én voltam a szemét,a Badoo hetek után vette le,mikor rendőrséggel fenyegetoztem...
Pedig ismerősök is jelentették a profilt,nekik azt írták,hogy ezzel így nem tudnak mit kezdeni,nekem meg azt,hogy azért pár embernek jelentenie kéne mielőtt törlik,mondom 6an jelentették egy nap alatt...azt a választ kaptam hogy itt ne beszéljek bunkón,nem ezért készült az oldal,mondom ok de én semmi felé kapcsolatot nem akarok az oldallal...nem is értem hogyan csinálják ezt meg... A fotó dolog ellenőrzés meg nevetséges
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!