Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire jelenthet hátrányt?
szerintem nem jelent hátrányt..
engem nem zavar, de azért látszódjon, hogy foglalkozik vele az illető, ne legyenek kivirító sárga pattanások stbstb..
Irigyellek, hogy 3-4 pattanás a legnagyobb gondod :D
Egyébként bőven elfér :D
A kisugárzás nagyon fontos. Ha látszik rajtad h téged nem zavar a dolog, hidd el, hogy mást se fog zavarni. Ha valakit mégis, az nem érdemli meg, hogy fontos legyen számodra :) Törődj az arcoddal, ápold, ne hanyagold el, ennyi :))
19/L
Nekem néha előjön pár (sőt életem legszebb randija előtt úgy kirügyeztem, mint a gyümölcsfa), ápolom, kozmetika, bőrgyógyász, de hát istenem, hiába költök erre súlyos pénzeket, ilyen típus vagyok, ezért még nem fogok papírzacsit húzni a fejemre.
Lány vagyok amúgy és pasinál sem zavar ez, ha látszik h nem igénytelenség miatt ilyen az illető, és nincs feltűnően zavarban emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!