Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok nektem számít a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektem számít a ruha?

Figyelt kérdés

Az anyagi helyzet azt hozta ki,hogy ezermester félé srác lettem.... menő új ruhákra nincs igazán pénzem,így gyakran melós ruhában járkálok,sőt találkozókra néha-néha a tiszta melos faremerba megyek el.próbálok ezen javítani,de a csajok elött mindig tiszta ruhában jelenek meg :D,csak nem olyan "trendi" a ruhák töbsége.

csajok szerintetek ez zavaró tényező egy kapcsolatban? F/17

2010. aug. 1. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18:24-es, ne magadból indulj ki.
2010. aug. 1. 18:26
 12/19 anonim ***** válasza:
18:11-es választ én írtam,és így is gondolom,még ha ez nem is tetszik pár embernek.
2010. aug. 1. 18:28
 13/19 anonim ***** válasza:

én a legdrágább ruhákba járok , passatom van , ez eddig az összes barátnőmnek fontos volt , úgymondanám inkább , hogy elvárás .. de nyílván nem mindenki ugyanolyan ...

21/f

2010. aug. 1. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Figy! Én mindig olyan pasiról álmodoztam, hogy elegáns vagy éppen valami laza ingben van mindig és frissen vasalva és menő órája és karkötője és...és...és...

És akkor megérkezett Ő. Fakó sportgatyóban, kinyúlt trikóban, agyonhasznált edzőcipőben. Belezúgtam, mint vak ló a szakadékba. :P

Kiderült h ez csak munkásruha neki, de amúgy sem lehet ráimádkozni farmeron és uncsi, egyszínű pólókon kívül semmit.

naés. Imádom minden porcikáját, nem az öltözködésén fogok rágódni, ő sem szól bele az én öltözködésembe. Sztem épelméjű csajok így gondolják.

2010. aug. 1. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet mondani, hogy nem számít. Igenis számít, hogy igényesen öltözz fel, de ez nem pénz kérdése. Nem kell, hogy a legfrissebb trend szerint legyél felöltözve, de találkozókra utcára ne melósnaciban menj, ha dolgozni mész vigyél magaddal váltóruhát...stb.

Ez alapvető igényesség nem pénzkérdés.

Amúgy egy sima egyenesszárú farmes, egy vászoncipő és egy tiszta póló már teljesen jó, nem hsizem, hogy ha dolgozol, akkor ennyit ne engedhetnél meg magadnak...

2010. aug. 1. 19:21
 16/19 A kérdező kommentje:

thx a válaszokat :) nem neem akarok ilyen macsó bu*i lenni,meg a pláza csajok se hatnak meg igazán...

inkább egy helyes aranyos lány :D

am igen az elegancia,mostmár értem a márka nem számít csak,hogy elegáns megjelenés :)

2010. aug. 1. 20:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Tényleg számít, hogy hogy néz ki a srác, legalább is nekem igenis fontos...
2010. aug. 2. 11:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Tényleg számít, hogy hogy néz ki a srác, legalább is nekem igen is fontos...
2010. aug. 2. 11:32
 19/19 anonim ***** válasza:

igen, ahogy már előttem is mondták nem a márka a fontos, mert lehet hogy egy philip russel póló a mai divat szeint "csövesebbnek" néz ki mint mondjuk amit egy sima ruhaboltban kapnál, és még olcsóbb is...

és igen, számít a ruha, mert a lányok azt nézik meg először egy fiún, hogy mennyire ápolt vagy éppen elhanyagolt. persze nem fognak rögtön a címkéhez rohanni hogy ez most milyen márka és mennyibe került...

15/L

2010. aug. 2. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!