Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruha jön be egy férfin nektek csajok?
Figyelt kérdés
farmerhez például egy ing, vagy egy divatos póló tetszik jobban?2009. ápr. 26. 19:44
1/16 anonim válasza:
Nekem a poénos feliratú vagy mintájú pólók a hétköznapokra, néha pedig vmi szexis ing, én odáig vagyok a fekete 3/4es ingért egy sötétebb kék farmerrel. De csak lazán:) Meg attól is függ, hogy milyen színű a hajad pl. stb...
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
Én is szeretem a kis egyenruhás, üzletemberes meg punkos stílust is :P
5/16 anonim válasza:
metálos
western
régiesebb, pl hosszú hasítottbőr csízma meg zsabós ing és hasonlók( ahogy a vámpírok szoktak kinézni némelyik filmben)
6/16 anonim válasza:
nem mintás farmer Lonsdale pulóverrel, esetleg egyenruha (de nem postás-vasutas)
7/16 anonim válasza:
hát, engem az indít be a legjobban mikor csak egy boxer van rajta. nem tudom hogy vagytok vele, de én nem szeretem az ilyen maszkokat meg ilyen bőrpólók stb.
8/16 A kérdező kommentje:
oksa, akkor mostantól boxerban járok suliba...
2009. ápr. 26. 21:25
9/16 anonim válasza:
farmer (nem szuk!!!), sportcipo (foleg deszkas illetve adidas) szines polo vmi jopofa mintaval, ing (foleg fekete!!!!), szines ov fem csattal, fekete bor ov, fabol nyaklanc
10/16 anonim válasza:
biztos minden lány érdeklődését felkelted:D
amugy nálam a favorit a farmer sport cipő felsőnek egy laza ing vagy egy jópofa póló:)
persze nem csak a ruha a lényeg,az is fontos,hogy jól érezd magad benne mert ezt mások is látják...na meg persze a kisugárzásod sem elhanyagolható szempont:P...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!