Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik illatot szeretitek illetve melyik illattól vagytok oda, ha egy férfin éreztek?
Figyelt kérdés
Férfi parfümre gondolok és nem sprayre. Str8, tonino lamborghini, adidas vagy Backham parfüm illat? Vannak többféle illataik, de azokat most nem tudom pontosan és nem sorolnám fel:) Kedvenc illat vagy azok közül amiket felsoroltam melyik jön be? Szeretnék egy jó illatot, de nem tudom melyin illaott szerethet egy lány.2011. aug. 26. 21:47
1/7 anonim válasza:
mit gondolsz, mindegyik egyfajtát szeret?
2/7 Inkog Nito válasza:
Axe dark temptation-t szeretik.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem egyfajtát szeretnek, de ettől még meglehet kérdezni vagy tévedek? Kinek mi a kedvence, ha van. Ebben mi a nehéz?
2011. aug. 26. 21:54
4/7 anonim válasza:
én jó magam 4 éve Kenzot használok, de eddig csak egy 40 éves hölgytől jött vissza jelzés idézem "fiatal úr nagyon jó az illata milyen kölni ez?" kb ennyi volt 4 év intenzív Kenzo használata.
5/7 anonim válasza:
Armani Code..attól totálisan beindulok.:)
18/L
6/7 A kérdező kommentje:
Na igen ezek már többet kóstolnak:) Jó is volna csak ennyire sajnos nem telik. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2011. aug. 26. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!