Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektem számít a ruha?
Figyelt kérdés
Az anyagi helyzet azt hozta ki,hogy ezermester félé srác lettem.... menő új ruhákra nincs igazán pénzem,így gyakran melós ruhában járkálok,sőt találkozókra néha-néha a tiszta melos faremerba megyek el.próbálok ezen javítani,de a csajok elött mindig tiszta ruhában jelenek meg :D,csak nem olyan "trendi" a ruhák töbsége.
csajok szerintetek ez zavaró tényező egy kapcsolatban? F/17
2010. aug. 1. 17:56
1/19 anonim válasza:
Én drága ruhákban járok, de a kutyának se kellek. :D
2/19 Holdtündér válasza:
Nem a ruha teszi az embert.
Ne olyan csajokkal kezdj, akiről virít hogy csak a külsőségekre és a pénzre mennek.
Engem sosem érdekelt a ruha.
3/19 anonim válasza:
szerintem nem zavaró, énse a trend szerint öltözök(cicanaci, tunika, meg miegymás).
mindenkinek más jön be, de ha a lányok előtt tip top állapotban jelensz meg, nem lehet zavaró... szerintem
15/L
4/19 anonim válasza:
ne legyetek álszentek a megjelenés igen is fontos, először az alapján döntesz...
5/19 anonim válasza:
ha nem a ruha alapján, akkor hogy lehetne eldönteni elsőre, hogy mennyi pénze van??
6/19 anonim válasza:
Piacon tök olcsón lehet kapni jó cuccokat, én 2000 körül vettem rohadtjó galléros pólókat, úgy néznek ki legalább mintha a GAS-ba vagy valami hasonló drága helyről vettem volna. Szóval azért a piacról olcsónis fel lehet öltözni :D
7/19 anonim válasza:
Nem biztos,hogy a ruha fontos. Ha látok egy helyes fiút melós ruhába ,arra gondolok,hogy ő legalább dolgozik,és nem a szüleitől várja el,hogy eltartsák. Amúgy,ha nem tudsz sokat költeni ruhára,lehet,hogy érdemes lenne egy jó turiba benézned,vannak nagyon jó ruhák,ki lehet fogni olyat,amin még az eredeti árcetli is rajta van,és nem drágák. Ne hagyd,a trendi világ magával ragadjon,mert akkor nem lesz semmid.
8/19 anonim válasza:
Én kimondottan rühellem a mai trendi srácokat a korosztályodban.. Egyik b*zisabb mint a másik :D Ne is akarj olyan lenni :P Nálam pont az olyanok írják le magukat. Látszik hogy a szülei pénzelik, és akkor arra gizdul hogy az ő pólója több, mint 10e ft volt.. Hát grat :D Ne akarj olyan lenni, külsőleg se!! :D
9/19 anonim válasza:
Nekem számít a ruha. Nem az hogy milyen márkás, az nem érdekel. Az igen, hoyg mennyire igényes. Ha koszos, az árulkodik az emberről is, ezért zavar. Vannak trendek amik nem tetszenek, de ez már nem ide tartozik. Lényeg a lényeg: amíg igényesen vagy felöltözve, tiszta vagy, az öltözéked normális (normális egy farmer és egy rövidujjú is) addig semmi gond.
10/19 anonim válasza:
az itteni válaszolók elvakultak, toleranciából együttérzésből képmutatásból írják, hogy nem számít az öltözködés, de ha találkozol a valóságban egy lánnyal akkor ugyis azt fogja nézni hogy vagy felöltözve, ez a könyörtelen valóság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!