Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, más is randizik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, más is randizik ilyen elmebetegekkel vagy csak én vagyok mindig ilyen szerencsés? Kevés a normális srác már vagy még ne adjam fel?

Figyelt kérdés

Másfél éve nem volt normális randim. Mások jó nőnek tartanak, én magam csak átlagosnak. Inkább természetes és fiatalos nőnek tartom magam. Nem öltözöm kihívóan.

Volt olyan első randim, ahol a férfi azt mondta, hogy azonnal belém akár élvezni, gyereket akar tőlem és ha terhes leszek, reméli "megkóstolhatom a cicidből a tejcit" (30 éves) 😂 Sokkoló volt... 🙄 Olyan is akadt, aki kifejtette, hogy a jó pasik (mármint ő /36 éves/, nekem ez sem tetszett már, hogy elvan magától szállva)😂, hamar megunják a normális szexet és ő ezért csoportban szereti csinálni (általában 2 férfi 1 nő felállásban) és legalább 200szor volt ilyen szexben része.. De volt, hogy 7-8an is voltak 🙄🙄🙄 Én naivan meg azt hittem párszor kipróbált ilyesmit és tső... Meg volt olyan is, aki azt mondta, hogy szeretné megnézni, ahogy németjuhásszal szexelek... 🙄🙄🙄🙄 És ezek többsége nem netes fazon volt.... 😂 Meg olyan is akadt, aki azonnal a lakásán akart borozni első randi címén (ezt hívom low budget randinak) 😂😂😂 🙄🙄🙄🙄 Szörnyű és lesújtó. A neten sem jobb semmivel, sőt... Más is jár így vagy tényleg ennyi retardált van? Vagy én különösen vonzom ezeket? 😂🙄 Persze valahol ez vicces, de azért nem. Mivel jó lenne egy kis család.

2020. jún. 24. 08:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a legbeszédesebb talán az, hogy egyszer egy transznemű fiú (lány-> fiú) és egyszer egy leszbikus lány akart felszedni.... de először csak szimplán beszélgettünk, eszembe nem jutott volna, hogy nekik ilyen céljaik lennének velem és nem kicsit volt kínos, amikor elkezdtek utalgatni rá, bókolni, simogatni. Itt nem velük volt a baj, csak maga a szituáció volt eszméletlenül gáz, nagyon kellemetlenül éreztem magam és a felismerés utána, hogy most ezek valamiért szentül meg voltak róla győződve, hogy én nem egy heteroszexuális lány vagyok... 🙈🙈 Akkor volt egy olyan srác, aki azzal jött oda hozzám, hogy szerintem már van-e medvehagyma... picit fura volt, de azért jól elbeszélgettünk és szimpatikusnak találtam. Aztán elkezdtünk többet beszélgetni, megkeresett a közösségi oldalakon, találkoztunk és kiderült, hogy hát mi ezt barátok közt “mangapélónak” hívjuk, bocs 🙈😂 Én totál nem vagyok ebben otthon és nem tudom a “szakszerű elnevezéseket”, de tuti mindenkinek megvannak ezek a “szexinek szánt” japán iskolás lány karakterek, akik kb. úgy néznek ki mint egy kisgyerek nagy seggel és nagy mellekkel. De ami a legkeményebb, azok az ilyen félig róka-félig lány dolgok, ilyen “szexi“ rókák meg lányok róka farokkal stb... mindene tele volt ilyenekkel, ilyeneket küldözgettek egymásnak és nekem is mutogatta, hogy neki igazából ez a gyenge pontja és imádja, milyen jó és olyan lányt keresne, akinek ez szintén bejön, de nem baj ám ha nem, rá lehet érezni az ízére.... Mondta, hogy nagyon szereti a rókákat, de hát most őszintén én nem erre gondoltam 🙈😂 Akkor volt egy olyan fiú is, aki szimplán tök creepy volt. Elsőre is úgy jött oda hozzám, hogy “szia... oh azt hittem, az xy vagy, de akkor nem, bocs, mindegy akkor megyek veled”.... beszélgettünk és konkrétan beült velem az órámra 🙈 majd aztán random felbukkant mindenhol, pl. kint várt a terem előtt az órám után és bármit mondtam, hogy most nem érek rá, ide megyek, oda megyek stb. az volt a válasz, hogy “nem baj, ráérek, megyek én is”. De amúgy alapvetően ez jellemző rám is, hogy az összes kéregető, az összes hajléktalan, az összes perverz bácsi a buszon, az összes “lökött” engem talál meg én meg sokszor csak későn veszem észre, pedig már rá kellett volna jönnöm, hogy nem célszerű belemenni ilyen szituációkba, beszélgetni🙈 Egyszer az egyetemen késő délután-kora este indultam haza és találkoztam a takarítónővel a lépcsőházban, köszöntem neki... na ennek is az lett a vége, hogy ott álltam és nekiállt vetkőzni, húzogatta fel a pólóját és nézzem meg a hasát, de mindjárt a nadrágját is felhúzza és akkor a lábán is nézzem meg, hogy azt meg pont beütötte (és természetesen nem volt rajta semmi). De még vannak ilyen sztorijaim, szóval azt hiszem a “hülyemágnes” talán rám is illik 😊
2020. jún. 24. 14:34
 22/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én a húszas éveim lején ismerkedtem több pasival, sok idióta volt közte, de ennyire azért nem, illetve ezek általában már beszélgetés közben pl. neten kiderültek, és nyilván randira se mentem velük. Randiból nagyon kevés sült el ennyire gázul. Nem tudom, hogy nem lehet az iyleneket egyből kiszűrni ennyi tapasztalat után, bár tisztában vagyok vele, hogy sok idióta elsőre nagyon megnyerő lehet.

Mindenesetre részvétem.

2020. jún. 24. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!