Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen haj jön be egy férfin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen haj jön be egy férfin?

Figyelt kérdés

Hosszú hajam van 5-6 éve, ez alatt volt egy hosszabb 1 évig tartó kapcsolatom és sok alkalmi. Ennek ellenére az utóbbi időkben egyszerűen semmi se jön össze. Nagyon sokszor megkapom hogy mennyire jól áll nekem, viszont ezek a nők mégse jönnek össze velem és sorra mindegyiknek rövid hajú v kopasz palija lesz. Csak felmerült bennem a kérdés, vajon a hajam akadályoz abban hogy boldog párkapcsolatban éljek? 2 éve levágtam és teljesen más fajta stílusú kaliberű nők találtak be.

Mellkasig érő hajam van , szóval ezt értem a hosszú alatt. Viszont sokszor úgy érzem ha levagnam akkor csak mások kedvéért kukaznam az egyéniségem.

22/F

2020. jún. 22. 21:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
37%
27 szimplán más az ízlésünk, ne vitázzunk, mert nem vezet sehova. De szerintem a férfiaknak nagy többségben a rövid áll jól.
2020. jún. 23. 16:15
 32/35 anonim ***** válasza:
94%
A hosszú haj a zsánerem. A férjemnek derékig érő haja van, a 3 éves fiucskanknak is relatíve hosszú. Többször kérdeztük, hogy szeretné - e, ha rövidebb lenne, de egyelőre nem akarja levagatni. Egyik hozzaszolohoz hasonlóan én is előbb megnezem a hosszú hajú férfiakat.
2020. jún. 23. 16:27
 33/35 anonim ***** válasza:
88%

Lehet, hogy unalmas az ízlésem, de nekem a ma divatos oldalt-hátul rövid, felül kissé hosszabban meghagyott haj jön be. Főleg akkor, ha kissé hullámos vagy göndör. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 23. 19:24
 34/35 anonim ***** válasza:
76%

Én férfi vagyok igaz, de amit linkeltek azok is jó, a hosszú haj az is jó, itt NEM A FRIZURÁN FOG MÚLNI a dolog.

Például azt írták (feltehetően nők), hogy nekik nem tetszik mondjuk a "zselézett" haj, na de akkor nézd meg ezt a pasit:

[link]

[link]

[link]

Pedig zselézi a haját + szerintem még van rajta hajlakk is, de kétlem, hogyha előttük állna ez a f@szi akkor azt mondanák, hogy nem tetszik nekik.

Ez még férfi szemmel is egy jóképű csávó, plusz nagyon hasonlítok rá! :D

A hajam is az arcvonásaim is, és hidd el, 10 nőből 9 nek bejön! PEDIG ZSELÉZVE MEG LAKKOZVA VAN 🤷‍♂️

Vagy itt egy hosszú hajú csávó:

[link]

[link]

Vagy egy egyszerűbb hajstílus:

[link]

[link]

Látod? Ezek jóvágású csávók, nekik tök mindegy milyen frizurájuk van, mert ezen múlik, arc!

Ezeket linkeld be valamelyik nőnek és egyből mondani fogja, hogy "mmmmmm" érted.

2020. aug. 21. 22:35
 35/35 anonim ***** válasza:

34- es

Köszi ezek a frizurák férfik tetszenek. :D Kivétel talán a hosszú hajú bár jól áll neki de nem mozdít meg bennem semmit különösebben.

Egy jól megválasztott frizura bármilyen nőnek vagy férfinak meg tudja változtatni az arcvonásait.

Alapvetően nekem a sötétbarna /fekete hajszínnel és barna/ fekete szemszínnel rendelkező férfiak jönnek be elsőre főleg ha szakálla is van.

Nekem a rövidre nyírt frizura bőven elég.

2020. aug. 22. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!