Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen haj jön be egy férfin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen haj jön be egy férfin?

Figyelt kérdés

Hosszú hajam van 5-6 éve, ez alatt volt egy hosszabb 1 évig tartó kapcsolatom és sok alkalmi. Ennek ellenére az utóbbi időkben egyszerűen semmi se jön össze. Nagyon sokszor megkapom hogy mennyire jól áll nekem, viszont ezek a nők mégse jönnek össze velem és sorra mindegyiknek rövid hajú v kopasz palija lesz. Csak felmerült bennem a kérdés, vajon a hajam akadályoz abban hogy boldog párkapcsolatban éljek? 2 éve levágtam és teljesen más fajta stílusú kaliberű nők találtak be.

Mellkasig érő hajam van , szóval ezt értem a hosszú alatt. Viszont sokszor úgy érzem ha levagnam akkor csak mások kedvéért kukaznam az egyéniségem.

22/F

2020. jún. 22. 21:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Kopaszodsz, 19-es?:)
2020. jún. 23. 09:49
 22/35 anonim ***** válasza:
64%

Nekem a rövid tetszik, mégpedig az ilyenek

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 23. 10:09
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, egyedül a zselézett hajat utálom. Az a lényeg, hogy az adott férfin hogy mutat.
2020. jún. 23. 10:58
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
21-es nem kopaszodom, csak már kinőttem a gimis hosszú hajból, és komoly férfi lettem ;)
2020. jún. 23. 11:45
 25/35 Ollókezű Edward ***** válasza:
83%

Aha. Itt egy pár nem komoly férfi:

Jason Momoa nem komoly férfi. [link]

Russell Brand sem komoly férfi. [link]

És Jared Leto sem. [link]

Nézd, ha nem akarsz hosszú hajat, nem fogja senki rád erőltetni. Azt pedig végképp nem kell megértened, hogy egyes nőknek miért jön be, szóval nem értem, miért viselkedsz ilyen éretlenül. #notarealman #gatekeeping #STFU

2020. jún. 23. 12:32
 26/35 anonim ***** válasza:
41%

25-ös, ők celebek. Nekik meg van tervezve az egész életük imázsuk. Szerintem átlagemberként nem őket kell alapul venni. Egyébként Momoa az rendben van, neki speciel jól áll, a második, de főleg a harmadik meg úgy néz ki, mint egy kislány.

Én pedig linkelnék akkor fain rövid hajakat:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem egy Tom Hardy kisujjában is több a férfiasság, mint Jared Letoban :D:D

2020. jún. 23. 14:20
 27/35 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

26-os: Tom Hardy és Conor McGregor talán nem celebek?

Egyébként az előző, vagy azelőtti oldalon ezekhez hasonló hajakat linkeltem én is. A másodikkal semmi baj nincs, de nekem olyan ficsúros, feláll a szőr a hátamon tőle.

Amúgy meg mi a bajod a hosszú hajjal, tényleg? Miért bizonygatod, hogy b*z!s? Döntse már el mindenki magának.

2020. jún. 23. 14:32
 28/35 A kérdező kommentje:
Akit érdekel küldök képet privátba az enyémről.
2020. jún. 23. 14:46
 29/35 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Engem érdekel :)
2020. jún. 23. 14:55
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
engem is.
2020. jún. 23. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!