Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen haj jön be egy férfin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen haj jön be egy férfin?

Figyelt kérdés

Hosszú hajam van 5-6 éve, ez alatt volt egy hosszabb 1 évig tartó kapcsolatom és sok alkalmi. Ennek ellenére az utóbbi időkben egyszerűen semmi se jön össze. Nagyon sokszor megkapom hogy mennyire jól áll nekem, viszont ezek a nők mégse jönnek össze velem és sorra mindegyiknek rövid hajú v kopasz palija lesz. Csak felmerült bennem a kérdés, vajon a hajam akadályoz abban hogy boldog párkapcsolatban éljek? 2 éve levágtam és teljesen más fajta stílusú kaliberű nők találtak be.

Mellkasig érő hajam van , szóval ezt értem a hosszú alatt. Viszont sokszor úgy érzem ha levagnam akkor csak mások kedvéért kukaznam az egyéniségem.

22/F

2020. jún. 22. 21:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
14%
Igen de tudtommal a középkort már meghaladtuk.
2020. jún. 22. 22:39
 12/35 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem azért irja itt mindenki hogy a lányoknak való a hosszú haj, mert amelyik férfinak jól áll, az ritka szép arcberendezéssel van megáldva :D ..

És valljuk be, ritka, de van akinek nagyon jól áll... ha alapól nincsenek valami szép vonásaid, akkor nyilván nem fog jól állni egy hosszú haj

2020. jún. 22. 23:01
 13/35 anonim ***** válasza:
84%
Nekem egyértelműen a hosszú, lehetőleg hullámos/göndör haj az ideál. Páromé is ilyen, az összes előző is ilyen volt
2020. jún. 22. 23:50
 14/35 anonim ***** válasza:
68%
Nekem kifejezetten nem tetszik a hosszú haj, legyen rövid, de azért nem kopasz.
2020. jún. 23. 02:35
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem ha kopasz egy pasi

Legalabb 2cm haj a minimum

A fizura mindegy mert azt ugyis osszekocolom

2020. jún. 23. 05:53
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

11-es: vannak örök dolgok:)

Dús, hosszú haj, erős, ápolt szakáll... elképesztően férfias.

Akkor is, ha neked egyik sincs.

2020. jún. 23. 06:10
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
16, nekem volt ez is, az is, jelenleg rövid, mohawk jellegű és borosta. Én férfiasabbnak és ápoltabbnak érzem így magam. Hosszú hajjal úgy éreztem magam mint egy ágrólszakadt. A konty pedig irtózatosan röhejes egy férfin.
2020. jún. 23. 08:27
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy rohejes, de legalabb stilusos.

Ellentetben a sarki fodrasz Rozsika altal, geppel nyirt, egyen-pistike "frizurakkal".

2020. jún. 23. 08:57
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
Röhejes egy stílus, meg kell hagynom:D
2020. jún. 23. 09:45
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik a félhosszú haj is (pl. amilyen Heath Ledgernek volt 20 évesen), de a mostani párom kopasz. Igazából, mindegy, amilyen jól áll a pasinak.

Miért nem mész el fodrászhoz és kérsz tanácsot hajviselet ügyileg? Lehet, hogy nem is kéne rövidre nyírni csak vágna neki valami fazont.

2020. jún. 23. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!