Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen haj jön be egy férfin?
Hosszú hajam van 5-6 éve, ez alatt volt egy hosszabb 1 évig tartó kapcsolatom és sok alkalmi. Ennek ellenére az utóbbi időkben egyszerűen semmi se jön össze. Nagyon sokszor megkapom hogy mennyire jól áll nekem, viszont ezek a nők mégse jönnek össze velem és sorra mindegyiknek rövid hajú v kopasz palija lesz. Csak felmerült bennem a kérdés, vajon a hajam akadályoz abban hogy boldog párkapcsolatban éljek? 2 éve levágtam és teljesen más fajta stílusú kaliberű nők találtak be.
Mellkasig érő hajam van , szóval ezt értem a hosszú alatt. Viszont sokszor úgy érzem ha levagnam akkor csak mások kedvéért kukaznam az egyéniségem.
22/F
Szerintem azért irja itt mindenki hogy a lányoknak való a hosszú haj, mert amelyik férfinak jól áll, az ritka szép arcberendezéssel van megáldva :D ..
És valljuk be, ritka, de van akinek nagyon jól áll... ha alapól nincsenek valami szép vonásaid, akkor nyilván nem fog jól állni egy hosszú haj
Nem szeretem ha kopasz egy pasi
Legalabb 2cm haj a minimum
A fizura mindegy mert azt ugyis osszekocolom
11-es: vannak örök dolgok:)
Dús, hosszú haj, erős, ápolt szakáll... elképesztően férfias.
Akkor is, ha neked egyik sincs.
Lehet, hogy rohejes, de legalabb stilusos.
Ellentetben a sarki fodrasz Rozsika altal, geppel nyirt, egyen-pistike "frizurakkal".
Nekem tetszik a félhosszú haj is (pl. amilyen Heath Ledgernek volt 20 évesen), de a mostani párom kopasz. Igazából, mindegy, amilyen jól áll a pasinak.
Miért nem mész el fodrászhoz és kérsz tanácsot hajviselet ügyileg? Lehet, hogy nem is kéne rövidre nyírni csak vágna neki valami fazont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!