Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Engedjem el vagy legyek vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem el vagy legyek vele még türelmes?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja megismertem egy srácot. Először csak online beszélgettünk, majd személyesen is találkoztunk. Ezeket a találkozókat elég nehéz összehozni, mert a munkája miatt rengeteget van távol. Az elején még rendben volt, viszont most már kezd zavarni a találkozók menete. Néhány napot tölt otthon ezalatt 1x találkozunk kb fél napra. Együtt vagyunk, beszélgetünk majd mki megy haza és online folytatjuk. Ennyi idő után sem kért meg hogy aludjunk együtt és következő alkalmat sem mond. Ezt már egyhelyben toporgásnak érzem. Félénk fiú meg a nőktől is tart ezt megértem viszont azt nem szeretném ha csak unaloműzés miatt legyen velem. Komolyan érdeklődik irántam azt mondja, de a tettei mást mutatnak.
2020. jún. 22. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként te is felvetheted az együttalvás lehetőségét. Tudod, 2020, egyenjogúság...
2020. jún. 22. 10:37
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Te mennyi visszajelzést adtál neki? És te pl. javasoltál már időpontot vagy programot randira? Ha félénk, akkor lehet, hogy tőled is vár valami pozitív visszajelzést, mert esetleg bizonytalan a tekintetben, hogy mit is várhat el tőled, és nem akarja elrontani a dolgot. Szerintem próbáld megbeszélni vele a dolgokat, egyikőtök sem gondolatolvasó.
2020. jún. 22. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Te is lehetsz kezdeményező, nem kell mindig arra várni, hogy majd a másik mondja...főleg, ha félénk, ahogy írod.
2020. jún. 22. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!