Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnál arról a nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál arról a nőről aki 22 évesen még nem csókolózott?

Figyelt kérdés

2020. jún. 21. 13:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22/L
2020. jún. 21. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Jaj, hogy oda ne rohanjak. A pici lelkecskéjébe belegázoltam egy pirinyót? De most komolyan, 22 évesen ha valakinek a lelkecskéje nem bír el ennyi igazságot, akkor az végül is mit akar az élettől? Ettől nagyobb kritikákat, beszólásokat, csalódásokat kell az embernek feldolgoznia, pl. munkahelyi stressz, szülő elvesztése, anyagi gondok..stb. Szóval ezekhez képest az én szövegem sehol sincs.

Nem én tehetek arról, hogy valaki 22 évesen még nem csókolózott. A gátlásokat lehet oldani, akár szakember segítségével. Mindent meg lehet oldani, ha az ember akarja és tesz is érte. Nem sírni kell, hogy jaj, gáz-e ha 22 évesen még csókig se jutottunk el. És ő mit tett azért, hogy ez változzon?

22 évesen elég felnőtt már valaki elméletben, hogy ne itt kérdezzen ilyet, de aki itt ilyet kérdez az agyilag se érett. Mégis kinek mi köze hozzá egyébként? De ha már feltett ide valaki egy ilyen kérdést, akkor viselje is el emelt fővel, hogy nemcsak a lelkecskéjének szép kis válaszokat fog itt kapni, hanem a kemény valós igazságot is, ami persze, fájhat.

2020. jún. 21. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
És mi az igazság? Az, ahogy Te látod a dolgokat?
2020. jún. 21. 22:49
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Leírtam az 1. válaszom utolsó mondatában. Ha nem szerez tapasztalatokat, nem él, akkor vénkislány lesz belőle. Ez tény. Ok-okozati összefüggés.

2020. jún. 21. 22:55
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Ha én így lennék vele, egyszerűen nem mondanám senkinek. Egyetemen egy két r*bancnak az volt a pasizós szövege, hogy még szűz.

Az a véleményem, hogy aki 22 évesen nem csòkolòzott senkivel, az nem is akart... A szex már más téma, de egy csókra tényleg nem kell ráfeszülni. 15 évesen én az egyik utolsò voltam a barátaim közül.

2020. jún. 22. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem felkeltené az érdeklődésem, hogy vajon miért: vallásos neveltetést kapott és értékek szerint él? Netán vallás nélkül tényleg csak nem talált még olyat, aki annyira vonzotta volna? Netán tényleg gondjai vannak az ismerkedéssel? Önértékelési gondokkal küzd vagy másokat értékel túlzottan alacsonyan ahhoz, hogy ő közeledjen hozzájuk? Netán sokat költözködött? Egyik válaszhoz sem tartozik részemről ítélet vagy megvetés, de mindenképpen érdekelne a miért, mert ez mindenképp figyelemre méltó.

A 3. válaszolóval csak félig értek egyet, mert van benne valami, hogy tán nem feltétlenül első randin kéne ezzel így nyitni, még ha azért az is igaz, hogy tudtára lehet adni a másiknak első randin is azt, hogy nincs sok tapasztalatod a nemiség területén, hogy az jól jöjjön ki, ahogy az a 15. válaszoló is írta, hogy nagy vadászoknak kifejezetten imponáló is lehet a tapasztalatlanságod.

Az mindenképpen jó már, hogy felmerült benned ez a kérdés, az azt jelenti, hogy elindultál az önismeret hosszas útján, amihez a külvilágtól kérsz segítséget, csak nehéz kiválogatni a "nép" válasza közül azt, ami tényleg segít is neked, ugye. Egy kérdéssel segíthetek neked ebben az utadban: szerinted mi az oka annak, hogy ez így alakult? Névtelen kérdés, maradjunk is névtelenek, ezért sem válaszolok privátba írt üzenetekre, itt is kifejtheted, már ha egyáltalán szükséged van még további segítségre a "nép" ismeretlen és arctalan hangjaitól. <3

Ez lehetne akár egy pszichoterápiás nyitóbeszélgetés is amúgy, azzal együtt, hogy nem vagyok semmiféle pszicho-szakember, ám hiszek az eszközeik hatékonyságában és úgy alapból az önismeret hatékonyságában. <3 :)

2020. jún. 24. 12:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!