Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál ezzel a sráccal (videó)?
2010. aug. 1. 00:48
12/21 anonim válasza:
heccsátt. Tarkólövés és el van intézve. Az ilyenekből lesznek a közveszélyes elmebetegek, meg a "maunika só" szökevények.
13/21 anonim válasza:
Emlékszem amikor először láttam ezt a videót, fél órán át röhögtem:D
Fájt a hasam már, izomlázam lett a nevetéstől:D
Durva amikor fel akarja dugni a távirányítót meg rohamot kap:D:D:D:D
15/21 anonim válasza:
szerintem elvan a kis távirányítójával...
17/21 anonim válasza:
omg, úgy csinál mint kinkong:DD vagy mint egy..vaddisznó x)
18/21 anonim válasza:
Nézzétek a végén ahogy kimegy, kb mint Gollam XDD ***va nagy :DD Nem először látom de ez mindig meg tud nevettetni :D
19/21 anonim válasza:
Jesszusom!!!
Ez most komolyan ilyen beteg????!!!!
Am alap,h NEM!
20/21 anonim válasza:
Szerintem ezt csak megjátszotta
Te döntöd el hogy randizol e vele amúgy helyes de ismerd meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!