Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Hogy csókoljon meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy csókoljon meg randi közbe,1. alkalommal a pasi titeket?

Figyelt kérdés
Részletes választ kérek :)
2010. aug. 1. 00:07
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Határozottan.

fiú voltam sorry

2010. aug. 1. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:
mitöl
2010. aug. 1. 00:15
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

hát ha pl beszélgettek és már kezd kínos lenni a csönd akkor hajolj oda hozzá(csak ne túl gyorsan)- és ebből a csaj már le fogja venni hogy mit akarsz- és csókold meg(lehetőleg ne legyen utána tiszta nyál egyikőtök feje se mert az nem kellemes)

de ezt am nem lehet rendesen leìrni... helyzet hozza (am meg bùcsùzàskor is nagyon jòl tud esni egy jò csòk)

15L

2010. aug. 1. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:
hát én elmondom hogy nekem jó és rossz is volt. a fiú a falhoz döntött és erősen lefogott mert pont veszekedtünk, és csak odahajolt és csókolt, de vetkőztetni is akart de... bőr csak legyen már a pofáján!
2010. aug. 1. 00:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem első randi végén csattanjon el egy sima csók. a smár pedig a 2.on... legalábbis errefelé ez így szokás :D
2010. aug. 1. 00:40
 6/8 anonim ***** válasza:
2010. aug. 1. 01:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne az első randin, de még a másodikon se legyen csók. 3.-4.-5. randin legyen az első és NE nyelves. Érzelmek nélkül nagyon szar tud lenni, és ha már 3x-4x randiztatok akkor vonzódtok annyira egymáshoz, hogy csók is legyen. Első randin még nem biztos az a vonzódás.
2010. aug. 1. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:

A randi végén. Miközben vártok a buszra v amivel hazamentek. Ha hűvösebb az idő, jó kifogás arra hogy átöleld. És mikor egymás karjaiban vagytok, nézz mélyen a szemébe,k majd csókold meg lágyan, finoman....

Nekem így történt életem első csókja, másfél évig voltunk utána együtt a barátommal.

Csodálatos élmény volt:) Sok szerencsét:)

17/L

2010. aug. 2. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!