Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek első randira milyen ötlet elmenni dodzsemezni vagy minigolfozni, esetleg gokartozni?

Figyelt kérdés

2020. jún. 18. 11:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nincs kiszemeltem jelenleg, ezért érdeklődöm, hogy miket szerettek :)
2020. jún. 18. 14:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon egyénfüggő, ki mit szeret, adott lányt kérdezd meg inkább, az a biztos.
2020. jún. 18. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez személyfüggő, én nagyon nem bírom az állatkertet, de van aki szereti.

Első randinak én egyértelműen maradnék a klasszikus kávézásnál/teázásnál, az, hogy mi érdekli a másikat, milyen programokat tudnátok együtt csinálni az úgyis csak beszélgetés során derül ki. Ha már kicsit ismeritek egymást akkor lehet "rendes" programokat csinálni, de elsőnek mindenképp olyat érdemes, ahol csak egymásra kell figyelni

2020. jún. 18. 17:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Az állatkert nekem jobban tetszik, mint az előbbiek, de csatlakoznék egy korábbi válaszolóhoz, aki azt írta, rövid programot válassz. Úgy értve, az állatkert elég hosszú móka, mit csinálsz, ha 20 perc után úgy érzed, inkább menekülnél? Onnan szerintem nagyon fura csak úgy lelépni. Meg én személy szerint olcsóbb programot preferálok első randira - a férjemmel anno sétáltunk meg közben fagyiztunk. Nem kell szerintem ezt így előre eltervezni.
2020. jún. 18. 19:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Értem, akkor a lényeg, hogy rövid legyen és séta, illetve olcsó legyen. Hát jó.
2020. jún. 18. 22:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Tényleg teljesen jó a séta, de igazából az a lényeg, hogy ha majd lesz egy konkrét lány, akivel ismerkedsz, akkor vele beszéld meg ezt. Kérdezd meg, hogy melyik tetszene neki és az alapján válasszatok, ne az itteni leggyakoribb válasz legyen a mérvadó.
2020. jún. 18. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Úgy látszik csak nem értetted meg a lényeget, ami nem az, hogy rövid legyen és olcsó, hanem, hogy fesztelen legyen és kellemes, nem kell első alkalommal egyből mindent bevetni. Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor 3 óra is pillanatok alatt elmegy majd, de ha nem, akkor örökké valóság fél óra is.
2020. jún. 19. 08:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Séta, rövid, olcsó, fesztelen, kellemes. Oké.
2020. jún. 19. 08:54
 19/19 anonim ***** válasza:
fúh...xD
2020. jún. 19. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!